HOPP TIL INNHOLDET

DS Connected Navigation

NAVIGASJONSINFORMASJON I SANNTID

Vårt nettbaserte navigasjonssystem med stemmestyring er enkelt å betjene. Det omfatter en rekke tjenester utviklet av TomTom, som trafikkinformasjon i sanntid og varsler om fotobokser.(i) Trafikkinformasjon i sanntid fra TomTom.  

INKLUDERTE TJENESTER I 3 ÅR

TRAFIKKINFORMASJON I SANNTID
TomTom leverer oppdatert trafikkinformasjon, slik at du kan velge den raskeste ruten for å unngå trafikkork, forsinkelser, veiarbeid og ulykker og få en tryggere og mer stressfri tur. 
VARSEL OM FOTOBOKSER FRA TOMTOM
Med varsel om fotobokser fra TomTom varsler navigasjonssystemet deg visuelt og med lydsignaler om steder der du må passe ekstra godt på, og om alle typer fotobokser (stasjonære, flyttbare og gjennomsnittsmåling). Alle brukere kan enkelt rapportere om nye faresoner og fotobokser. Disse sjekkes raskt, og deles så med deg. Tjenesten er bare tilgjengelig når bruk av tjenesten er tillatt i landet. 
LADESTASJONER

Denne tjenesten informerer deg i sanntid om ledige ladestasjoner i nærheten som passer for bilen din.(i) Avhengig av ladestasjon   Det vises kun informasjon om ladestasjonene til våre samarbeidspartnere. 

 

Du kan også laste ned eSolutions Charging-appen og abonnere på eSolutions Charging. Denne tjenesten gir deg tilgang til det største nettverket av offentlige ladestasjoner i Europa, og du betaler via appen.

 
RUTEPLANLEGGER
Forbered reisen din ved hjelp av MyDS-appen på smarttelefonen din. Den inkluderer EV Trip Planner(i) Dette er tilgjengelig bare på DS 3 E-TENSE modeller.   som er en del av Connected Navigation Pack. Følg navigasjonen trinn for trinn, selv når du må stoppe for å lade batteriet. Velg ditt neste reisemål og send det til DS-infotainmentsystemet ditt ved hjelp av Send2Nav-funksjonen fra MyDS-appen. Du får også sanntidsoppdateringer om trafikken, energiforbruket, batterinivået og nærliggende ladepunkter mens du er på reise. 

Nytt og mer intuitivt system 

Kartoppdateringer

Systemet for nettbasert ruteplanlegging bruker algoritmer til å gi deg trafikkmeldinger i sanntid samt kartoppdateringer og liveoppdateringer på reisen.

Navigasjonssystem som lærer

Det intelligente, nettbaserte navigasjonssystemet lærer og husker reisevanene dine. Systemet foreslår reisemål basert på reisehistorikken din, slik at du slipper å skrive inn de samme reisemålene gang på gang. Du får informasjon om ankomsttid, trafikkforhold og ruten du vanligvis kjører for å komme til reisemålet.

Taleassistent

Vår stemmeassistent reagerer på stemmen din og utfører mange av kommandoene dine. Du kan styre funksjoner som navigasjon, telefon og til og med klimaanlegg med en enkel setning. Den nyeste versjonen, som er sømløst integrert med DS IRIS SYSTEM, er laget for å gjøre kommunikasjonen med bilen din mer naturlig. Denne funksjonen er tilgjengelig for DS 3, DS 4 og DS 7.
Kjør trygt i byen

Takket være Geofencing-funksjonen blir du nå varslet i sanntid via navigasjonskartet når kjøretøyet ditt nærmer seg en "lavutslippssone" (ZFE).

 

Dette gir deg muligheten til å unngå området hvis du har en bensindrevet bil. Hvis du derimot kjører en hybridbil, kan du enkelt bytte til 100% elektrisk modus mens du passerer gjennom sonen.

SKREDDERSYDDE TJENESTER

MyDS-appen

Oppdag alle MyDS-tjenestene. 

Kartoppdatering

Det skjer stadig endringer i veinettet. Derfor tilbyr vi gratis kartoppdateringer to ganger i året(3). På de nye modellene gjøres oppdateringene automatisk.