HOPP TIL INNHOLDET

ELBIL

100% elektrisk uten kompromisser

Den nye, helelektriske DS 3 er like romslig innvendig som versjonene med forbrenningsmotor og byr på stor kjøreglede og topp komfort. E-TENSE-motoren bygger på den samme teknologien som sikret DS Automobiles’ Formel E-team verdensmestertittelen i 2019 og 2020, og gir en rekkevidde på hele 400 km (WLTP). En perfekt kombinasjon av stil og ytelse.

Elbilen DS 3 E-TENSE

En elegant elbil

Den elektriske versjonen byr på umiddelbar akselerasjon og stillegående kjøring. Det gjør at den er ekstra morsom og behagelig å kjøre.

Fordelene ved en bil med elektrisk drift

Ren kjøreglede

DS 3 E-TENSE byr på enestående kjøreopplevelser:

 

  • elegant design og høy komfort
  • ingen utslipp og ingen vibrasjoner
  • umiddelbar akselerasjon

Kjør hvor og når du vil

Ved å kjøre elektrisk bidrar du til å bedre luftkvaliteten, og du kan kjøre i lavutslippssoner i byen.

Offentlige støtteordninger

Hvis du velger en elbil, kan du dra nytte av offentlige støtteordninger:

 

  • reduserte avgifter
  • lavere priser ved bompasseringer og på ferger
  • rimeligere eller gratis parkering

Reduserte vedlikeholdskostnader

En elektrisk motor har færre bevegelige deler og krever derfor mindre vedlikehold:

 

  • færre slitedeler må byttes ut
  • bremseskivene slites ikke like raskt
  • du trenger ikke tenke på oljeskift og bytte av filter

YTELSE OG FLEKSIBILITET

Kjøremoduser

DS 3 E-TENSE har tre kjøremoduser, alle med forskjellig energiforbruk.

 

Eco-modus gir maksimal rekkevidde. Innstillingene for enkelte funksjoner, som kupétemperatur og omluftregulering, justeres slik at de trekker mindre batteristrøm.

 

Sport-modus gir maksimal kjøreglede. Når du aktiverer denne modusen, får din DS 3 E-TENSE økt motoreffekt og dreiemoment – og du får en spenstigere kjøreopplevelse.

 

I Normal-modus reguleres alle bilens innstillinger slik at kjøreturen skal bli mest mulig behagelig.

Regenerativ bremsing

Gjennom vår deltakelse i Formel E har vi utviklet flere innovative løsninger, blant annet regenerativ bremsing. På samme måte som når du bruker motorbremsen, kan bevegelsesenergien som frigjøres når du senker farten, omdannes til strøm som brukes til å lade batteriet. Ved å gjenvinne bremseenergi kan du øke rekkevidden til den DS 3 E-TENSE med opptil 20 % ved bykjøring. Du aktiverer funksjonen med et trykk på velgerspaken.

Fjernstyrt forhåndstemperering

Forhåndstempererer du DS 3 E-TENSE før bruk, er du sikret maksimal rekkevidde mellom hver lading. Funksjonen kan stilles inn i MyDS-appen uten at du trenger å være i nærheten av bilen. Når du bruker denne funksjonen, har bilen perfekt kupétemperatur og forvarmet batteri når du setter deg inn, slik at energien brukes mest mulig effektivt fra første stund.

STØTTEORDNINGER OG AVGIFTSFORDELER

Se hvilke fordeler du kan få

ECO-SAVINGS WIDGET NOT AVAILABLE

Beregn rekkevidden

Tilpass innstillingene nedenfor for å se faktisk rekkevidde for din bil
LADING
Det er alltid riktig tidspunkt for å lade

Du kan lade bilen på ulike måter. Ladetiden varierer avhengig av valgt lademetode.
 

Du kan lade der du vanligvis parkerer, for eksempel om natten mens bilen står parkert hjemme, eller om dagen mens du er på jobb. På lengre kjøreturer kan du stoppe på en hurtigladestasjon for å få ladet bilen. Da lades batteriet til 80 % på en halvtime.

Enkel lading hjemme og på farten

DS Automobiles hjelper deg å finne og montere den ladeløsningen som er best tilpasset dine behov. Det kan være alt fra en vanlig stikkontakt til en vegglader montert av vår samarbeidspartner.

MyDS-appen

Informasjon om rekkevidde

Med MyDS-appen på mobiltelefonen kan du følge med på batterinivået og beregnet gjenværende rekkevidde i sanntid. Så lenge bilen er koblet til laderen, vises også ladehastighet og forventet ladetid.

Fjernlading

Med fjernladingsfunksjonen kan du bruke MyDS-appen til å starte eller programmere lading. Du kan for eksempel stille inn at bilen skal lades på den tiden av døgnet da strømprisen er lavest.

Fjernstyring av klimaanlegg

Varmeapparatet eller klimaanlegget i bilen kan fjernstyres, slik at kupeen kan forhåndsoppvarmes. Regulerer du temperaturen i bilen mens den lader, kommer strømmen fra strømnettet og ikke fra bilens batteri. Det optimerer rekkevidden.

DS 3 E-TENSE 100% elektrisk

The art of refinement