HOPP TIL INNHOLDET
Kan bli Norges neste stjernedesigner

Kan bli Norges neste stjernedesigner

 

– Det føles som en drøm, det er veldig gøy. Jeg synes det er stas at jeg får være med på dette her, og jeg håper jeg kan leve opp til forventningene som kommer etterpå og fortsette arbeidet, sier Margaret Abeshu.

Det er første gang kåringen arrangeres, i et samarbeid mellom det franske luksusbilmerket DS Automobiles og Oslo Runway. Målet er å være en brobygger mellom unge talenter og den etablerte moteindustrien

 

– Vinneren vil få hele fokuset til norsk motebransje på seg, av både presse, innkjøpere og influensere – og vil da få en kjempestart i bransjen. Jeg synes det er fantastisk og jeg applauderer virkelig Oslo Runway og DS Automobiles for å gjøre dette, sier Kine B. Hartz, jurymedlem og sjefredaktør i Costume.

Juryen består av Norges fremste meningsbærere innen mote og design. I tillegg til Hartz sitter blant annet sjef for magasinet D2, Anders Kemp, og sjefsredaktør i Elle, Petra Middelthon, i juryen. I sin avgjørelse ser de etter håndverk, visjon, forretningspotensiale og et unikt DNA i designet.

Bli kjent med finalistene

 

 

 

Margaret Abeshu

 

Sunniva Katarina Hauglin

 

Frida Solbakk
 
Thorstein Fretheim