HOPP TIL INNHOLDET
TEKNOLOGI FOR KOMFORT

FØRSTEKLASSES KOMFORT

Våre biler er utstyrt med teknologi som gir deg en enda bedre kjøreopplevelse.
DS IRIS SYSTEM 

DS IRIS SYSTEM er vårt nye informasjonssystem med intuitiv og ergonomisk betjening og mange tilpasningsmuligheter. Det fungerer som en personlig assistent, og kan styres med berøringsskjermen eller stemmestyring, slik at du kan fortelle systemet hva du vil at det skal gjøre.

 

Med DS SMART TOUCH kan du enkelt velge en av de seks egendefinerte snarveiene dine (reisemål, kontakter, radio, klimaanlegg osv.) uten å ta blikket fra veien. Berøringsskjermen er lett tilgjengelig og gjenkjenner håndbevegelser, for eksempel for å zoome inn og ut, og håndskrift.

DS SMART TOUCH leveres til DS 4

NØKKELFRI ADGANG

Lyktene tennes automatisk når du er mindre enn tre meter unna bilen. Når du er halvannen meter unna, låses bilen opp automatisk, og de ellers usynlige dørhåndtakene kommer til syne(i).

Prinsippet er det samme når du forlater bilen. Når du er to meter fra bilen, trekkes håndtakene inn og bilen låses automatisk.

Leveres til DS 3, DS 4 og DS 9

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Det intelligente aktive fjæringssystemet skanner ujevnheter i veibanen i sanntid ved hjelp av kameraet øverst i frontruten og flere sensorer. Dataene overføres til en datamaskin som gjør lynraske beregninger og justerer hvert enkelt hjul separat. Basert på disse kontinuerlige beregningene gjøres fjæringen stivere eller mykere for å sikre optimal komfort. 

Leveres til DS 4, DS 7 og DS 9

FOCAL ELECTRA®-LYDANLEGG 
Lydanlegget består av 14 høyttalere, inkludert subwoofer og forsterker med en total effekt på 515 watt som gir en helt unik lydopplevelse. 

DS IRIS SYSTEM

Det nye informasjonssystemet, DS IRIS SYSTEM, er enkelt å bruke og kan tilpasses akkurat slik du vil ha det. Det fungerer som en personlig assistent, og kan styres med berøringsskjermen eller stemmestyring, slik at du kan fortelle systemet hva du vil at det skal gjøre.

Leveres til DS 3, DS 4 og DS 7

DS AIR

De usynlige DS AIR-luftdysene er perfekt integrert i dashbordet. Den kompakte designen gjør at dashbordets rene linjer bevares.

 

Leveres til DS 4

SE MER

E-TENSE-teknologi

Les mer om DS Automobiles' elektrifisering.

Førerassistentsystemer

Gir deg en bedre kjøreopplevelse og øker sikkerheten.