HOPP TIL INNHOLDET

FØRERASSISTENTSYSTEMER

YTELSE OG INNOVASJON

Bilene fra DS Automobiles er utstyrt med innovativ teknologi som gir deg en bedre kjøreopplevelse og øker sikkerheten.
UTVIDET HEAD-UP-DISPLAY

Det utvidede head-up-displayet gir en unik visuell opplevelse som minner om utvidet virkelighet. Digital informasjon projiseres på frontruten i et bilde som måler 21 tommer diagonalt, slik at det ser ut som den er 4 meter foran deg på veien. Det gjør at du slipper å ta blikket fra veien.

Leveres til DS 4

DS PARK PILOT

Med DS PARK PILOT er det enkelt å parkere(i).

 

Det smarte systemet finner selv en parkeringsplass som er stor nok til din DS, når du kjører forbi i opptil 30 km/t. Systemet parkerer så bilen for deg, enten luken er på langs eller tvers av kjørebanen. Du trenger verken røre ratt eller pedaler.

Leveres til DS 9

AVANSERT ANTISPINNREGULERING

Det avanserte antispinnsystemet tilpasser trekkraften på forhjulene, og med systemets tre kjøremoduser kjører du trygt på krevende underlag som snø, sand og gjørme. Hill Assist Descent Control reduserer i tillegg risikoen for å skrense eller miste kontrollen i nedoverbakker med over fem prosent helling.

Leveres til DS 4 og DS 7

VARSEL OM KRYSSENDE TRAFIKK BAK

Systemet bidrar til økt trafikksikkerhet ved å oppdage kjøretøy som befinner seg i blindsonene på sidene av bilen, uansett hvilken hastighet de holder. Systemet har en rekkevidde på opptil 75 meter og varsler deg om farer med en blinkende lysdiode i sidespeilet på den relevante siden. Når du rygger, varsles du om hindringer i bevegelse i en radius på opptil 40 meter i blindsonen bak bilen.

Leveres til DS 4

DS DRIVE ASSIST 2.0

DS DRIVE ASSIST 2.0 gir deg en enda bedre kjøreopplevelse med delvis automatisert filskift, forbikjøring og regulering av hastigheten basert på trafikkskilt.

Leveres til DS 4

DS DRIVE ASSIST
DS DRIVE ASSIST er en assistentfunksjon som lar deg ta tilbake kontrollen over bilen når som helst. DS DRIVE ASSIST tilpasser bilens hastighet og avstand til kjøretøyet foran og holder bilen i ønsket posisjon i kjørefeltet. Systemet styrer hastighet og kurs, slik at du får en tryggere og mer avslappende reise.
DS NIGHT VISION

Et infrarødt kamera i grillen oppdager fotgjengere og dyr på opptil 200 meters avstand og viser dem på det digitale instrumentpanelet, slik at du blir oppmerksom på faren og kan reagere i tide. Det øker sikkerheten og gjør det mer avslappende å kjøre i mørket.

Leveres til DS 7 og DS 9

DS ACTIVE LED VISION

DS ACTIVE LED VISION er systemet som styrer LED-hovedlyktene med tre roterende moduler. Systemet kan aktivere flere forskjellige lysmoduser tilpasset ulike kjøreforhold. Hver modul har ulike innstillinger for lysvinkel, lysstyrke og rekkevidde som tilpasses i sanntid, avhengig av vær- og lysforhold. Enten du kjører i byen, på landeveien eller på motorveien, tilpasses lykteinnstillingene, slik at du alltid har god sikt.

Leveres til DS 9

DS IRIS SYSTEM

Det nye informasjonssystemet, DS IRIS SYSTEM, er enkelt å bruke og kan tilpasses akkurat slik du vil ha det. Det fungerer som en personlig assistent, og kan styres med berøringsskjermen eller stemmestyring, slik at du kan fortelle systemet hva du vil at det skal gjøre.

Leveres til DS 3, DS 4 og DS 7

DS DRIVER ATTENTION MONITORING

Systemet består av et kamera og flere sensorer som følger med på bilens filplassering og ser etter tegn på at du er trett eller ukonsentrert. Hvis systemet oppdager at du er uoppmerksom eller søvnig, varsles du med et lydsignal og et varsel på det digitale instrumentpanelet.

Leveres til DS 7 og DS 9

DS PIXEL LED VISION 3.0

De intelligente DS PIXEL LED VISION 3.0-hovedlyktene bidrar til økt sikkerhet ved å tilpasse lyset etter omgivelsene (by, landevei, vær osv.) og lyse opp svinger.

PIXEL-funksjonen lar deg kjøre med fjernlyset på uten å blende trafikanter foran deg eller møtende trafikk.

Leveres til DS 7

SE MER
E-TENSE-teknologi
Les mer om DS Automobiles' elektrifisering
Teknologi for komfort
Gjør hver kjøretur til en unik opplevelse