HOPP TIL INNHOLDET
E-Prix i Jakarta 2023: 100. løpets jubileum
DS Automobiles gjør seg klar til å feire sitt 100. løp.

Paris, 31. mai 2023

 

DS Automobiles vil feire sitt 100. løp i ABB FIA Formel E-verdensmesterskapet neste søndag i Jakarta, Indonesia.

På søndag 4. juni, under det andre løpet i E-Prix i Jakarta, vil det franske selskapet DS Automobiles delta med en elektrisk racerbil for 100. gang siden de begynte i den elektriske racerserien.

 

De begynte å konkurrere i 2015, og DS Automobiles har hatt stor suksess i Formel E med tre forskjellige generasjoner av elektriske racerbiler. De har vunnet 4 mesterskapstitler, inkludert både lag- og sjåførmesterskap, og har oppnådd 16 seire, 47 pallplasseringer og 22 pole positions.

 

For å feire dette jubileet vil Stoffel Vandoorne, som er den nåværende verdensmesteren, og Jean-Eric Vergne, som er dobbel mester i serien, kjøre en spesialdesignet DS E-TENSE FE23 racerbil. Jean-Eric Vergne, som også er en ambassadør for DS Automobiles, vil bruke en hjelm som hedrer de 100 løpene.

 

Med to mesterskapstitler (i 2019 med Jean-Eric Vergne og i 2020 med Antonio Félix Da Costa) og nesten en plassering på podiet omtrent hvert andre løp i nesten 8 år, har DS Automobiles etablert seg som den mest suksessrike produsenten i Formel E.

Historien til DS Automobiles fortsetter å skrives, og det er ingen tvil om at E-Prix i Jakarta (Indonesia) som vil finne sted 3. og 4. juni, vil være arenaen for nye flotte prestasjoner for det franske laget!