HOPP TIL INNHOLDET
DS 4 : OPPGRADER TIL FRENCH CLASS
DS 4 viser frem sin utrolige komfort og dristige design.
Paris, 16. oktober 2023

"Paris blir snudd på hodet". Når bakken ser ut som himmelen og himmelen som bakken, kjører DS 4 på en myk sky og svever midt i en helt annerledes Paris. I denne forvridde verdenen, med drømmelignende scener som inkluderer varmluftsballonger, fyrverkeri og ikoniske monumenter, hvor du kan utforske Paris fra luften, viser DS 4 frem sin fantastiske komfort og dristige design. Dette fremhever de unike egenskapene, som den behagelige kamera-styrte fjæringen, god lydisolering, bruk av eksklusive materialer og toppmoderne teknologi, inkludert nattsynssystem.

 

Mens du opplever dette, hører du tonene fra "Cheek to Cheek". Sangen ble komponert i 1935 av Irving Berlin og ble først fremført av Fred Astaire og Ginger Rogers i filmen "Top Hat". Senere ble den verdenskjent med fremføringer av Louis Armstrong og Ella Fitzgerald. DS 4s arrangement av sangen er utført av Flavio Ibba og Paolo Fedreghini med målet om å kombinere denne søte melodien med en atmosfære av stillhet.

« Gjennom "Oppgrader til French Class" viser DS Automobiles frem sitt ekspertise innen komfort og raffinement, som er karakteristiske trekk ved DS 4. Denne nyskapende filmen, der DS 4 krysser Paris om natten, belyser disse særegne egenskapene. Det gir en anledning til å utforske nye dimensjoner innen komfort.. »

Olivier François, Administrerende direktør for DS Automobiles

Reiseliv forblir hovedtemaet for DS 4. Med fokus på komfort, er "Oppgrader til French Class" den andre reklamefilmen dedikert til DS Automobiles kompakte kombikupé, etter kampanjen "Når teknologi drømmer om reise" som ble lansert i 2021.

 

"Oppgrader til French Class" introduserer også merkets nye slagord. Etter "Avant-Garde ånd", som har vært i bruk siden 2014, følges nå DS Automobiles-logoen av "Reise er en kunst". Dette nye slagordet presenterer reiseliv som en livsstil og en form for kunstnerisk uttrykk. Det viser reising i sin mest kreative, fantasifulle og nysgjerrige form, og har også ambisjoner om å være kulturell og inspirerende.

 

DS 4, som har blitt hyllet av pressen og fått flere utmerkelser, inkludert prisen for årets vakreste bil ved den internasjonale bilfestivalen i 2022, er Frankrikes bestselgende premium kompakte kombikupé i 2023.