HOPP TIL INNHOLDET
Årets vakreste bil
DS 4 ER ÅRETS VAKRESTE BIL I 2022
Paris, 25 januar 2022

 

- Juryen for den 37. "Festival Automobile International" har kåret DS 4 til årets vakreste bil i 2022.

- DS DESIGN STUDIO PARIS står bak linjene til DS 4, som skiller seg ut med sine unike proporsjoner og et imponerende uttrykk både inn- og utvendig.

- Den prestisjetunge "Festival Automobile International" er en årlig begivenhet i Paris som over flere dager feirer de beste bildesignene og konseptbilene.

 

DS 4 representerer en helt ny generasjon DS Automobiles-design. Det karismatiske utvendige designet, med skarpe linjer, langt panser og høy bakkeklaring, er kompromissløst i både utforming og proporsjoner. Interiøret matcher det utvendige designet og kombinerer klassiske elementer som håndlagde detaljer med de nyeste teknologiske hjelpemidlene som sammen skaper en unik følelse av komfort.

 

En helt ny generasjon DS

"Prisen for årets vakreste bil går ikke bare til designerne bak DS 4, men også til alle kvinnene og mennene som jobbet på DS 4 lenge før designavdelingen tegnet de første skissene. Vi arbeidet med plattformen i to år. Designerne fikk deretter så frie hender som mulig til å tegne en unik bil. DS 4 er inspirert av DS AERO SPORT LOUNGE-konseptet og har unike former med proporsjoner man aldri før har sett i segmentet. Stilen er atletisk, muskuløs, kompakt, og dessuten står DS 4 på store hjul. Den er aerodynamisk, effektivt og karismatisk på samme tid."

- Thierry Metroz, direktør for design hos DS Automobiles.

 

Siden 2006 har Festival Automobile International årlig delt ut prisen for årets vakreste bil sammen med en rekke andre priser. Juryen består av nøye utvalgte personer som er ledende i sine respektive yrker. Jurymedlemmene består blant annet av ledende personer innen arkitektur, design, kultur, racing, bedriftsledelse, industri, markedsføring og politikk.