HOPP TIL INNHOLDET
DS 7 og DS 9, offisielle modeller under Paris Fashion Week
DS Automobiles deltar i moteshowene med DS 7 E-TENSE og DS 9 E-TENSE.
Paris, 16 januar 2024
DS Automobiles stiller med en eksklusiv flåte av DS 7 E-TENSE og DS 9 E-TENSE merket Paris Fashion Week® for å følge journalister, influencere og talenter gjennom Paris' gater, for en elegant og utslippsfri opplevelse, med ChatGPT integrert i DS IRIS SYSTEM. DS 7 og DS 9, utstyrt med ladbare hybridmotorer E-TENSE, representerer den perfekte kombinasjonen av fransk luksus og teknologisk innovasjon.

Kalenderen for Paris Fashion Week starter allerede tirsdag 16. januar med seks dager dedikert til Herremote Høst/Vinter 2024-2025, før Haute Couture Vår/Sommer fra mandag 22. til torsdag 25. januar. Kvinnemote Høst/Vinter 2024-2025 følger fra mandag 26. februar til tirsdag 5. mars.

 

Elektrifisering forblir kjernen i strategien til DS Automobiles, med et 100 % elektrifisert sortiment som har vært på markedet siden 2019. Fra den nye DS 3 E-TENSE, som er 100 % elektrisk, til DS 9 E-TENSE ladbar hybrid med 360 hestekrefter, vitner hver modell om merkets engasjement for bærekraftig mobilitet. Fra og med 2024 vil alle nye modeller fra DS Automobiles være utelukkende 100 % elektriske, noe som understreker merkets forpliktelse til energiovergangen.

 

Forbindelsene mellom DS Automobiles og moteverdenen er tette. Unike kreasjoner som Point Perle-søm, Clous de Paris-guillochering eller klokkerem-utførelsen av setene finner en spesiell resonans i universet av kreativitet og nyskapende design.

 

For denne nye utgaven av Paris Fashion Week har DS Automobiles noen overraskelser på lur, inkludert en DS 9 med en interferenslakk som gir en billeeffekt.

 

Under disse ukene dedikert til mote vil DS Automobiles følge Paris Fashion Week på Instagram @DS_automobiles med flere aktiveringer dedikert til ikoniske parisiske steder, stil og gleden ved å oppleve Paris ombord i DS 7 og DS 9. Første avtale er 18. januar!

Oppdag modellene i detalj
DS 7
Raffinement som eneste veiviser
DS 9
Kraften i eleganse