HOPP TIL INNHOLDET
DS Automobiles integrerer ChatGPT
Bilrevolusjon i Europa
Paris, 20. oktober 2023

DS Automobiles har nå integrert ChatGPT for å forbedre kjøreopplevelsen og den franske reisekunsten. Tilgjengelig i en 6-måneders prøveperiode uten ekstra kostnader i Frankrike, Tyskland, Storbritannia, Spania og Italia for de første 20 000 abonnentene.

 

ChatGPT er en kunstig intelligensmodell som gir en naturlig interaksjon og nøyaktige svar basert på stor mengde data. Den er nå en del av DS IRIS SYSTEM på DS 3, DS 4, DS 7 og DS 9, og gir brukerne en revolusjonerende samtaleopplevelse og tilgang til nyttige opplysninger ombord i DS-bilene.

Integrert i DS IRIS SYSTEM, gir ChatGPT en helt ny dimensjon av interaksjon... Hva med å spørre den om de vakreste kulturelle eller kunstneriske stedene du kan besøke under en tur til Bordeaux, lage en liste over de vakreste verkene på Louvre-museet, eller til og med lage en quiz om ditt favorittemne? Du kan til og med be den om å generere en barnefortelling for å underholde dem under reisen. Alle disse ideene, og mye mer, kan nå være samtaleemner med stemmegjenkjennelsen IRIS, takket være støtten fra kunstig intelligens ChatGPT, i alle DS Automobiles-modeller utstyrt med DS IRIS SYSTEM.

 

For å bruke det, bare henvend deg til DS IRIS SYSTEM ved å si "OK IRIS" eller trykke på den dedikerte knappen på rattet. Den vokale interaksjonen med den samtaleagenten starter deretter trygt, uten å ta blikket fra veien eller slippe rattet.

« Vår misjon hos DS er å tilby våre kunder en unik opplevelse ombord. Som pionerer innen integrasjonen av ChatGPT i bilindustrien, gir vi tilgang til en generativ kunstig intelligens som er både flytende, intuitiv og engasjerende, og som transformerer hver reise til en unik opplevelse. Dette representerer en teknologisk revolusjon med ubegrenset potensiale, som er en del av en av de største samfunnsendringene på 2000-tallet. »

 

Olivier François, Direktør for DS Automobiles

« Selv om vi forstår hvordan ChatGPT jobber med beregninger og samhandling, er det noe spennende med hvordan denne kunstige intelligensen fungerer i samtaler. Evnen til å prate med den er virkelig imponerende og en av de kule tingene innen kunstig intelligens det siste året over hele verden. Siden ChatGPT ble tilgjengelig, har vi jobbet med å få den til å passe inn i våre egne systemer. Og vi er glade for å være de første som tilbyr denne nye greia i Europa. Dette er en viktig plan for Stellantis, som en del av Dare Forward 2030-planen..» 

 

Yves Bonnefont, Sjef for programvare i Stellantis

« På få ord, hvilken brukeropplevelse kan du tilby ombord i en bil? » - DS Automobiles

« Inne i kjøretøyet gir bruk av ChatGPT en sofistikert opplevelse. Sjåfører og passasjerer kan kommunisere med bilen for å få nødvendig informasjon, glede seg,

være produktive og opprettholde sikkerheten. Denne moderne tilnærmingen forbedrer bilreisen ved å gjøre den mer profesjonell, praktisk og tilkoblet. » - Iris x ChatGPT

 

Integreringen av 'SoundHound AI powered by ChatGPT API' i DS IRIS SYSTEM tilbys uten ekstra kostnad i løpet av en seks måneders prøveperiode i Frankrike, Tyskland, Storbritannia, Spania og Italia. Dette gjelder for abonnementer gjort mellom 19. oktober 2023 og 29. februar 2024, begrenset til de første 20 000 forespørslene på DS 3, DS 4, DS 7 og DS 9. Denne funksjonen, som kan aktiveres eksternt, er tilgjengelig på alle DS-biler med DS IRIS SYSTEM og bare i de nevnte fem landene. Etter denne prøveperioden vil DS Automobiles vurdere utvidet distribusjon