HOPP TIL INNHOLDET
Formel E
DS Automobiles igjen på pallen i Formel E-verdensmesterskapet!
En tredjeplass i Teams' Championship og en Topp 5 i Drivers' ranking! Igjen i år har DS Automobiles og sjåførene klart å være i forkant av ABB FIA Formel E verdensmesterskap. Sesong 8 ble avsluttet denne søndagen i Seoul, hvor Jean-Éric Vergne og António Félix da Costa nok en gang var til stede.

 

DS Automobiles var i stand til å beholde sin tredje plass i Teams' Championship. Allerede bronsemedaljevinner i 2021, har den franske premiumprodusenten derfor opprettholdt sin posisjon i 2022 takket være en rekord på 5 stolper, en seier og 7 pallplasser. Men det er med ambisjonen om å komme tilbake til toppen av hierarkiet at den ser frem til 2023! Et år som vil markere ankomsten av tredje generasjon enseter.

Thomas Chevaucher, DS Performance Director og DS TECHEEETAH Team Principal:

"Som lovet ga vi alt til det siste løpet, men denne sesongen i Formel E var nok en gang veldig tett. Takket være det enorme arbeidet til hele teamet og vår presterende DS E-TENSE FE21 ender vi tross alt på mesterskapets podium. Etter 7 pallplasser denne sesongen, holder vi DS Automobiles blant lederen av mesterskapet, og jeg er stolt av det. Nå er det allerede på tide å fokusere på sesong 9 med nye mål om seire."