HOPP TIL INNHOLDET

DS Automobiles presenterer sin Formel E-bil "Grand Gala" for Monaco E-Prix.

DS E-TENSE FE23 har et design som er inspirert av de flotteste festantrekkene fra fyrstedømmet.

Paris, 23 april 2024

ABB FIA Formel E-verdensmesterskapet skal snart til Monaco-banen, og denne gangen feirer DS Automobiles og PENSKE AUTOSPORT fyrstedømmets prestisje og sjarm.

 

De har skapt en spesiell ensetersbil kalt DS E-TENSE FE23 "Grand Gala" som er kledd i dyp svart og gullfargede detaljer, inspirert av de elegante antrekkene fra Monaco-festene.

 

Bilen, utviklet av DS Performance, har vært rask under kvalifiseringen i Misano nylig og forventes å gjøre det bra i Monaco.

 

Jean-Eric Vergne og Stoffel Vandoorne, to dyktige førere, skal kjøre bilen. De vil ha på seg spesielle drakter og hjelmer som matcher bilens stil. For å komme seg rundt i Monaco vil de bruke en flott DS 7 E-TENSE 4x4 360.

 

Det vil også bli laget en spesiell plakat for å feire dette unike designet, tilgjengelig for alle etter løpet.

 

Monaco E-Prix finner sted lørdag 27. april 2024 kl. 15:00 CET.

« For dette spesielle og unike løpet har vi designet en DS E-TENSE FE23 som er like spesiell og unik. Inspirert av de typiske gallakveldene i fyrstedømmet Monaco, har vår bil også på seg sin svarte slips og smoking for "Grand Gala" i Monaco-løpet. Vi har skapt en spesiell lakkering, samt drakter og hjelmer for førerne som er inspirert av "Grand Gala"-konseptet. Akkurat som DS 7 E-TENSE 4x4 360, som vil følge Jean-Eric og Stoffel rundt i Monaco og vil ha samme design som deres biler. For samlere vil en fantastisk plakat bli laget av "Automobilist" og være tilgjengelig på deres nettside. Dette vil derfor være et spesielt løp med flotte initiativer skapt av DS Performance og deres partner PENSKE AUTOSPORT. »

 

Eugenio Franzetti, Direktør for DS Performance