HOPP TIL INNHOLDET
DS x Métiers d'Art
Anne Lopez, første vinner
Paris, 23 mars 2022
Drevet av jakten på kreativitet og fortreffelighet, lanserte DS Automobiles-teamene en oppfordring om å lage i 2021 blant de beste franske håndverkerne, i samarbeid med Studio Métiers Rares.Utvalgt av en jury bestående av DS Automobiles-team og innflytelsesrike personligheter innen kunst og kreasjon, ble tre finalister (Anne Lopez – universets skaper, Dimitri Hlinka og Nicolas Pinon, Jean-Baptiste Saint-Criq, Cercus marquetry) invitert til å lage en DS 9 dørpaneldekor. Juryen utpekte deretter Anne Lopez som vinneren av den første DS x MÉTIERS D'ART-konkurransen, til hvem DS Automobiles betrodde et dedikert budsjett for realiseringen av interiøret til en unik DS 9 (døpt DS). 9 MÉTIERS D'ART).
Anne Lopez, som skaper universer, er avhengig av håndverksteknikker for å lage dekorasjoner utenfor rammen. Hun er spesielt inspirert av bevegelsen og effekten av vindens pust på naturen. Hun er utdannet ved Beaux-Arts i Paris og School of Mural Art i Versailles, hun har allerede sett arbeidet sitt utstilt i Europa, Amerika og Asia, og hun blir den første vinneren av DS x MÉTIERS D’ART.
*Medlemmer av juryen: Pascal Morand, administrerende direktør i Federation of Haute Couture and Fashion, Lison de Caunes, Master of Art i halmmarquetry, Hubert Barrère, kunstnerisk leder for Maison Lesage og korsettmaker, Anna Le Corno, møbelsnekker og skaperen av Atelier Farouche Paris, Béatrice Foucher, administrerende direktør i DS Automobiles, Thierry Metroz, stylingdirektør i DS Automobiles og Jean-Philippe Vanhulle, leder for salmakerverkstedet til DS Automobiles