HOPP TIL INNHOLDET
DS AUTOMOBILES PRESENTERER NYE DESIGNEN AV DS E-TENSE FE23
Den iøynefallende racerbilen forbedrer sin eleganse og synlighet.
Paris, 9 octobre 2023

I år har den iøynefallende racerbilen i den helelektriske serien byttet ut sine kjente gull- og svartfarger. Nå har DS E-TENSE FE23 en skinnende gullfarge på fronten, sidene og halo-en.

 

Bilen bruker den samme motoren som i sesong 9, da de må beholde den i to år. Den nye fargen følger fortsatt merkets tradisjonelle fargevalg og teamets ånd.

 

DS E-TENSE FE23 er utviklet av DS Performance med fokus på den nyeste elektriske teknologien fra DS Automobiles.

 

Jean-Éric Vergne, den eneste føreren som har vunnet Formula E to ganger, og verdensmesteren fra 2022, Stoffel Vandoorne, vil kjøre de to DS E-TENSE FE23-bilene under de offisielle testene før sesongen i Valencia, Spania, fra 24. til 27. oktober.

 

Første løp i sesong 10 finner sted i Mexico City den 13. januar 2024.

« Som alltid er tidspunktet for avdukingen av designet veldig spennende, for det markerer offisielt starten på et nytt eventyr, en ny utfordring og en ny sesong! La oss starte sesong 10 med en ny DS E-TENSE FE23 som er enda vakrere enn i fjor! Den er ikke bare vakrere, men også mer synlig, for det er det idretten handler om. Vi er her for å gi synlighet til vår merkevare DS Automobiles, vår partner PENSKE AUTOSPORT og alle våre sponsorer. I tillegg jobber vi hardt for å gjøre DS E-TENSE FE23 ikke bare vakker, men også rask. Drivlinjen vil være den samme som i sesong 9 fordi det ikke er noen endringer i godkjenningen i år, men vi har gjort mye arbeid, og vi vil fortsette å forbedre programvaren som styrer den. Stor og vellykket - det er vår drøm! Det er vårt mål for sesong 10! »

 

Eugenio Franzetti, direktør for DS Performance