HOPP TIL INNHOLDET
DS & Révélations 2022
DS AUTOMOBILES UTSTILLER SIN KNOW-HOW PÅ DE BIENNALE AVSLØRINGEN
Paris, 9. juni 2022
Hvert annet år er Révélations den uunngåelige begivenheten som feirer fransk og internasjonal kreasjon. Révélations er et sted med rikelig utveksling, og samler fagfolk fra det kreative markedet og elskere av kunstnerisk håndverk rundt nye verk og eksepsjonell kunnskap.
Det første bilmerket som deltok i arrangementet fra 2019, DS Automobiles stiller ut konseptet DS AERO SPORT LOUNGE. DS AERO SPORT LOUNGE, hedret med prisen for den vakreste konseptbilen av den internasjonale bilfestivalen, bringer et innovativt pust til bilen, drevet av fransk kunnskap. Utover tilstedeværelsen som vises takket være svært store hjul og en skulpturert linje, presenterer DS AERO SPORT LOUNGE et haute couture-interiør, laget av bærekraftige materialer – like edle som de er slitesterke – med bomullsateng, halmmarquetry og silke.
DS Automobiles stiller også ut verkene til deltakerne i DS x METIERS D’ART-oppfordringen til skaperverk. Dette prosjektet ble startet i fjor, og samlet dusinvis av profesjonelle håndverkere rundt et felles mål: å presentere nye teknikker, nye materialer og nye løsninger som skal illustreres i en unik DS 9 og å pleie kreativiteten til DS Automobiles.
Siden etableringen har DS Automobiles vært involvert i legemliggjørelsen av fransk luksuskunnskap, fortsetter merket å bygge broer mellom de beste franske kunstnerne og håndverkerne og sine egne kreasjoner. Skinnarbeid, søm, uventede materialer som fjær eller halmmarquetry, DS Automobiles har spesialisert seg på å integrere ny kunnskap i sine produksjonsmodeller og konseptbiler.