HOPP TIL INNHOLDET
DS & EDIDA
DS AUTOMOBILES REWARDS KNOW-HOW MED EDIDA PÅ SALONE DEL MOBILE.MILANO 2022
Milan, 9. juni 2022
Salone del Mobile.Milano feirer sitt 60-årsjubileum fra 7. til 12. juni. Et veritabelt laboratorium for eksperimentering og blanding av sjangere, det har vist seg å være et sted for utveksling og skaping av muligheter i designverdenen i flere tiår.
Organisert på sidelinjen av denne begivenheten siden 2003, er ELLE DECO INTERNATIONAL DESIGN AWARDS (EDIDA) en unik konkurranse der de 25 sjefredaktørene for det internasjonale nettverket ELLE DECORATION kommer sammen for å belønne global fortreffelighet innen design.For første gang er DS Automobiles en partner for arrangementet med opprettelsen av Savoir-Faire Award av DS, rettet mot å fremme eksepsjonell kunnskap og bidra til dens internasjonale innflytelse.
"DS Automobiles legemliggjør den franske Art de Vivre. Vi samler lidenskapelige kvinner og menn, drevet av raffinement, kultur og kreativitet, voktere av en unik kunnskap om fransk luksus. Ved å skape Savoir-Faire Award av DS Automobiles for ELLE DECO INTERNATIONAL DESIGN AWARDS, er målet vårt å inspirere drømmer og gi praktiske ideer for å gjøre disse drømmene til virkelighet. »

Béatrice Foucher, administrerende direktør i DS AutomobilesSavoir-Faire-prisen av DS tildeles ARCA CABINETMAKER som en anerkjennelse for eksepsjonell kunnskap, i skjæringspunktet mellom unik kunnskap og innovasjon. ARCA CABINETMAKER designer, eksperimenterer og innoverer med tre, fra dens perfekte mestring av tradisjonelle verktøy til oppfinnelsen av nye teknikker og materialer."