HOPP TIL INNHOLDET
2023 Hyderabad E-Prix: en topp ytelse
Seier til DS Automobiles og Jean-Éric Vergne i India
Hyderabad, 11. februar 2023
Det første ABB FIA Formula E World Championship-løpet i India ble en stor suksess. 25 000 publikummere lot seg begeistre av et spektakulært og spennende løp med mange forbikjøringer i Télanganas hovedstad Hyderabad.

«JEV» tok sin 11. seier i mesterskapet, og DS Automobiles kan feire sin 16. seier i Formel E. Med dette resultatet havner Vergne også på en foreløpig tredjeplass i førermesterskapet.

 

Stoffel Vandoorne startet på 17. plass, men gjennomførte et imponerende løp, noe som nok en gang beviser hva DS E-TENSE FE23 kan levere. Vandoorne klatret til åttende plass og klarte dermed likevel å få poeng for andre gang denne sesongen.

Eugenio Franzetti, sjef for DS Performance:
«Motorsporten er omtrent som alt annet i livet. Hardt arbeid kombinert med gode menneskelige kvaliteter gir alltid et godt resultat. Det er det jeg tar med meg fra denne flotte seieren til JEV. Teamet vårt har jobbet hardt for å komme til dette nivået, og førerne våre gjorde et strålende løp. JEV var svært rask hele helgen, og Stoffel klarte en utrolig opphenting! »
Den niende sesongen av ABB FIA Formula E World Championship fortsetter i Cape Town i Sør-Afrika lørdag 25. februar, på nok en ny bane for alle konkurrentene. Både DS Automobiles’ førere og hele DS PENSKE-teamet har som mål å fortsette den gode utviklingen.