HOPP TIL INNHOLDET
DS Automobiles støtter gjenåpningen av Tour d'Argent i Paris.
DS Automobiles har inngått et partnerskap med en av de mest ikoniske restaurantene i Paris.
Paris, 18. september 2023

Startet i 1582, med en fantastisk utsikt over Seinen og Notre-Dame-katedralen i Paris, har Tour d'Argent blitt et kjent sted for god mat midt i den franske hovedstaden.

 

Kunstnere, forfattere og statsoverhoder har besøkt for å smake den berømte Tour d'Argent-anden. Oppskriften på denne spesialiteten ble laget i 1890 og blir laget foran gjestene som en del av en spesiell service som har gjort restauranten berømt. Vinutvalget på stedet er også kjent for å være blant de beste i verden, med nesten 300 000 flasker. Denne unike opplevelsen er en viktig del av fransk matkultur.

For første gang tildelt Tre Stjerner av Guide Michelin i 1933, gjenåpner Tour d'Argent etter over ett års renoveringsarbeid, ledet av arkitekten Franklin Azzi. Sjefskokken Yannick Franques fornyer de klassiske oppskriftene fra Tour d'Argent's kulinariske arv, som har gjort restauranten kjent, samtidig som han introduserer nye retter.

 

På femte etasje av tårnet har et nytt leilighet, utviklet i samarbeid med noen av de mest anerkjente franske håndverkshusene, blitt skapt for å dele stedets historie preget av gjestfrihet, fortreffelighet og samvær. Inspirert av en forkjærlighet for reiser og raffinement, gir denne gjesteleiligheten en parisisk livsstilsopplevelse som begynner med ankomst i en DS 9 OPERA E-TENSE 250, med fargen Bleu Midnight supplert med "TOUR D'ARGENT"-signatur og husets våpenskjold.

DS 9 representerer den franske kunsten å reise og formidler en livsstil som er kjent over hele verden. Innsiden av bilen er kjennetegnet av elegant komfort med seter i svart Nappa-lær. I tillegg har den en midtarmlene og spesielle nakkestøtter i baksetet. Dette er resultatet av eksepsjonelt håndverk utført av DS Automobiles' mest dyktige håndverkere. Komforten er spesielt viktig, takket være god støyisolering med lyddempende sidevinduer og frontrute. Bilen har også et fjæringssystem som justeres av et kamera som registrerer ujevnheter i veien.

« Det er en ære for DS Automobiles å være en del av gjenåpningen Tour d'Argent, den eldste restauranten i Paris og et symbol på fransk matkunst og dyktighet. Sammen, i våre egne områder, bidrar vi til å dele den franske livsstilen med resten av verden. »

 

Olivier François, administrerende direktør for DS Automobiles