HOPP TIL INNHOLDET
Kong Charles III og dronning Camillas statsbesøk i Frankrike: DS 7 i midten av paraden på Champs Elysées
DS 7-bilene fra Presidentens kontor ble brukt under en parade i Paris
Paris, 21. september 2023

Dette besøket illustrerer de dype historiske båndene mellom Frankrike og Storbritannia. Det gir også en mulighet til å vise frem fransk ekspertise innen kultur, kunst, matlaging og en unik nasjonal arv for hele verden.

 

Kong Charles III og dronning Camilla ble mottatt foran Triumfbuen og deretter invitert til Elysée-palasset. De kjørte nedover den ikoniske Champs-Élysées-avenyen i en DS 7.

Begge statsoverhodene deltok i en parade med en DS 7 CROSSBACK PRESIDENTIEL, som ble først vist i mai 2017. Denne bilen var den første DS 7 CROSSBACK som ble brukt på veiene.

 

Bilen hadde spesiallaget soltak og viktige funksjonelle detaljer som identifiserte den som en offisiell representasjonsbil, inkludert franske republikksignaturer og flaggholder.

 

Innvendig hadde den svart Art Leather-skinnseter og inkluderte et kunstverk kalt Laque, som ble designet og laget av Atelier Maury i Frankrike.

Brigitte Macron og Dronning Camilla deltok i en parade ledsaget av flere DS 7-biler, inkludert DS 7 ÉLYSÉE. De satt i en av DS 7-bilene som ble produsert i Mulhouse.

 

DS 7 ÉLYSÉE ble introdusert i presidentens park i Frankrike i november 2021. Denne spesielle DS 7-varianten er basert på DS 7 E-TENSE 4x4 300, med en forlenget ramme og spesielle tilpasninger som gjør den egnet for offisielle oppgaver.

 

DS 7 ÉLYSÉE følger tradisjonen med DS-biler som har blitt brukt av den franske presidenten i mange år.

Denne statsvisitten symboliserer vennskapet og tilliten mellom presidenten og kongen, som tidligere har jobbet sammen for å beskytte naturen og bekjempe klimaendringer. DS Automobiles er sterkt involvert i å endre måten vi bruker energi på.

 

Fra 2024 vil alle nye bilmodeller være helt elektriske.