Teknologi og spesifikasjoner for den nye DS 7 E-Tense

TEKNOLOGI OG SPESIFIKASJONER

TEKNOLOGI Behagelig, sikker og dynamisk

Få en behagelig kjøreopplevelse og føl deg trygg ute på veien med innovative førerassistentsystemer utviklet av de dyktige teamene våre. Effektivitet og innovasjon som styrker sikkerheten – for deg og for passasjerene dine.

DS PIXEL LED VISION 3.0

De smarte DS PIXEL LED VISION 3.0-hovedlyktene øker trafikksikkerheten ved å tilpasse seg omgivelsene og stille inn lysene etter forholdene (bygate eller landevei, sol eller tåke, osv.). Lyskjeglene reguleres dessuten slik at du får best mulig sikt i svinger.

PIXEL-funksjonen betyr at du kan beholde fjernlysene på uten å blende møtende kjøretøy eller bilen foran.

DS PIXEL LED VISION 3.0 i den nye DS 7 E-Tense

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Fjæringssystemet registrerer fortløpende ujevnheter i veien ved hjelp av kameraet øverst i frontruten og flere sensorer. I løpet av noen millisekunder overføres dataene til en datamaskin, som beregner hvordan fjæringen på det enkelte hjulet bør justeres. For å sikre optimal komfort gjøres fjæringen fastere eller mykere basert på disse beregningene.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION i den nye DS 7 E-Tense

DS NIGHT VISION

I grillen på den nye DS 7 E-Tense er det montert et infrarødt kamera som oppdager fotgjengere og dyr på mellom 0,5 og 100 meters avstand. Systemet varsler deg via det digitale instrumentpanelet, slik at du kan reagere i tide. Det gir økt trafikksikkerhet i mørket.

DS NIGHT VISION i den nye DS 7 E-Tense

DS DRIVER ATTENTION MONITORING

Et system bestående av sensorer og et kamera analyserer bilens bane og eventuelle tegn til tretthet eller uoppmerksomhet hos føreren. Hvis systemet finner tegn på at du er uoppmerksom eller trett, vises en advarsel på det digitale instrumentpanelet og du hører en varsellyd.

DS DRIVER ATTENTION MONITORING i den nye DS 7

DS DRIVE ASSIST

DS DRIVE ASSIST-systemet er en støttefunksjon for føreren, som når som helst kan ta tilbake kontrollen over bilen. Det er nok et skritt i retning av førerløse biler. Det innovative systemet regulerer hastigheten og avstanden til bilen foran, og sørger for at den nye DS 7 E-Tense holder førerens valgte plassering i kjørefeltet. Det styrer hastighet og kurs og ivaretar sikkerheten, slik at du kan senke skuldrene og slappe av.

DS DRIVE ASSIST i den nye DS 7

360 Vision

Den nye DS 7 E-Tense har siste generasjon digitale kameraer foran og bak. Bildene gjengis med optimal kvalitet på bilens store 12-tommers berøringsskjerm.

360 Vision er et førerassistentsystem for manøvrering i lav hastighet. Bilen og området rundt den vises i fugleperspektiv på skjermen, og visningen oppdateres fortløpende, etter hvert som bilen beveger seg.

360 Vision i den nye DS 7 E-Tense
Nye DS 7

Nye DS 7 E-TENSE

Med Plug-in hybrid som strekker seg opp til 360 hestekrefter og 4-hjulsdrift, kombinerer nye DS 7 E-Tense komfort og effektivitet, og garanterer at du har en jevn og hyggelig kjøretur med en førsteklasses følelse. Utforsk de ulike måtene å lade på med ladetider og hva de forskjellige fargede ledelysene i ladeluken betyr.

Eksklusivt Se en forhåndsvisning av din drømmeversjon av den nye DS 7 E-Tense

1
TILBAKE TIL FARGEVALG
1
PEARL CRYSTAL
1
LACQUERED GREY
1
SAPHIRE BLUE
1
PERLA NERA BLACK
1
PLATINUM GREY
1
PEARL WHITE
1
EDINBURGH 19”
SILVERSTONE 19”
BROOKLYN 21”

MÅL Se mål for den nye DS 7 E-Tense

UTVENDIG

Utvendig lengde 4593 mm
Utvendig bredde (uten sidespeil / med sidespeil felt inn / med sidespeil felt ut) 1891/2098 mm
Utvendig bredde (med åpne fordører / med åpne bakdører) Bekreftes senere
Utvendig høyde (uten antenne / med antenne / med åpent bagasjerom) 1637/1649 mm
Overheng foran/bak 925/910 mm

INNVENDIG

Albuebredde i forsetene 1476 mm
Albuebredde i baksetene 1493 mm
Sitteplasser 5

BAGASJEROMSVOLUM

Bagasjerommets dybde 942/2015 mm
Bagasjerommets bredde 1201 mm
Innvendig utnyttbar høyde (under hattehyllen/taket) 588 mm
Volum 555 L
#
#
#

Motorversjoner for den nye DS 7 E-Tense

Nye DS 7 kommer som E-TENSE Plug-in hybrid med enten 300 eller 360 hk.

LADBAR HYBRID

E-TENSE 300 hk med firehjulsdrift
E-TENSE 360 hk med firehjulsdrift

God plass og avansert teknologi Komfort av ypperste merke

VI HJELPER DEG Å SLAPPE AV

 

Den nye DS 7 E-Tense store akselavstand har gjort det mulig å skape en svært romslig kupé der du kan senke skuldrene og slappe av underveis. Forsetene med massasjefunksjon, setevarme eller ventilasjonen bidrar ytterligere til velværet. Det gjør også baksetet med regulerbar seterygg, for ikke å snakke om DS ACTIVE SCAN-fjæringen, som tilpasser seg ujevnheter i veien.

Interiøret i den nye DS 7 E-Tense

Stort panoramasoltak

Velger du panoramasoltaket som ekstrautstyr til den nye DS 7 E-Tense, får alle i bilen en enda mer behagelig kjøreopplevelse. Soltaket består av en fast del og en skyveluke og gjør kupeen ekstra lys og luftig.

Bilturer uten grenser

Det store bagasjerommet på den nye DS 7 E-Tense rommer opptil 555 liter, så det blir neppe noe problem å få plass til bagasjen. Det praktiske bagasjerommet har to terskellister i krom og smart innredning, som fire festeringer og oppbevaringsrom på sidene. Trenger du enda mer bagasjeplass, kan baksetet felles ned. E-TENSE-versjonen har et eget oppbevaringsrom til ladekabel.

Lydløs komfort

Hvis lydkomfort er viktig for deg, kan den nye DS 7 E-Tense leveres med lydisolerende laminerte ruter (ekstrautstyr) som gir optimal lyddemping.

ONLY YOU-tjenestene

ONLY YOU omfatter en rekke tjenester som er utviklet for deg og tilpasset dine forventninger. Du får en unik DS-opplevelse og er garantert trygghet, mobilitet og eksklusivitet.

TJENESTER