DS CONNECT NAV

Den nye generasjonen navigasjonssystem.

 Trafikkinformasjon i sanntid

 Varsler om farer

 Integrert i bilen

NAVIGASJON MED SANNTIDSINFORMASJON

DS Connect Nav er et nytt navigasjonssystem med talegjenkjenning.

 

Det viser vei til bestemmelsesstedet og omfatter blant annet trafikkinformasjon i sanntid, tilgjengelig med DS Connect-pakken. Det er dessuten kompatibelt med Mirror Screen, som kan brukes sammen med Apple CarPlayTM og MirrorLink(R).

TJENESTER I DS CONNECT NAV-PAKKEN

Pakken inkluderer trafikkmeldinger i sanntid fra TomTom Traffic. Du blir varslet om potensielt farlige steder og får informasjon om været, drivstoffpriser og ledige parkeringsplasser.

 

Tre års tilgang til disse tjenestene er inkludert når du kjøper bilen.*

 

«Danger Zone» er en tilleggsfunksjon som varsler deg om potensielt farlige steder langs kjøreruten. *Ikke tilgjengelig i alle land.

TRAFIKKINFORMASJON OG FARLIGE STEDER

Trafikkinformasjonen oppdateres hvert andre minutt, slik at DS kan velge den kjøreruten der trafikkforholdene til enhver tid er gunstigst. Dermed kan du også være trygg på at den anslåtte ankomsttiden stemmer.

 

Danger Zone* gjør kjøreturen tryggere med varsler i form av lyd og bilde når du nærmer deg et sted der du bør være særlig oppmerksom, for eksempel fotobokser, radarkontroller, strekninger med måling av gjennomsnittshastighet eller lyskryss.

 

* Tilgjengelig i land der loven tillater det.
DRIVSTOFFPRISER OG LEDIGE PARKERINGSPLASSER

Funksjonen viser drivstoffpriser for bensinstasjoner i nærheten. For parkeringsplasser og -hus vises antall ledige plasser og pris per time.*

 

I tillegg vises værmelding for kjøreruten din, slik at du er forberedt på vær- og føreforhold.

 

*Informasjonen gjelder kun samarbeidende parkeringer og bensinstasjoner.

Kartoppdateringer er inkludert

Veinettet er i stadig endring. Når du kjøper en DS med DS Connect Nav, får du gratis kartoppdateringer fire ganger i året.

 

Gå til din MyDS-side hvis du vil vite mer.

Internett-Forbindelse

Tjenestene i DS Connect Nav-pakken er tilgjengelige via’ den mobile internettforbindelsen til DS Connect Box. Abonnement er ikke nødvendig, heller ikke hvis du skal bruke tjenesten i utlandet.

 

Bare start navigasjonssystemet, så har du tilgang.

Slik abonnerer du

Når du kjøper bilen, er tre års tilgang til DS Connect Nav-tjenestene inkludert.

 

Du kan når som helst forlenge abonnementet, enten fra din MyDS-side eller hos forhandleren. Danger Zone-funksjonen er kostnadspliktig.