COVID-19 | INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET.

LES MER

Se våre to episoder som tar deg bak kulissene for å lage en DS

Paris, 7 april 2020

DS Automobiles inviterer deg bak kulissene for å se hvordan teamet skaper biler med to webepisoder fra DS DESIGN STUDIO PARIS. Etter “CONFIDENCE The art of the senses” som avslørte hemmelighetene til DS DESIGN STUDIO PARIS for verden, fortsetter merkevaren å åpne opp med to unike webepisoder.

Den første episoden belyser 15 personer som er involvert i prosessen med å utvikle og markedsføre et produkt. Disse ekspertene filmet seg for å forklare jobben sin og utfordringen som ble stilt i løpet av denne enestående perioden. Fra å skissere produkter til kundevisninger, via design, bygging og salg, avslører DS-ekspertene sine arbeider i korte videoer vist på DS Automobiles sosiale mediekanaler.

En andre episode, kalt Visste du det?, gir alle interesserte sjansen til å finne ut mer detaljert om lite kjente fakta om produkter og tjenester fra DS Automobiles.

Den første episoden kommer 3. april.

 

Facebook: https://www.facebook.com/DSOfficial/
Instagram: https://www.instagram.com/ds_official/
Twitter: https://twitter.com/DS_Official
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ds-automobiles/
Youtube: https://www.youtube.com/user/DS

Se videoen her:

"Som resten av befolkningen står vi overfor nye utfordringer, og vi hadde ideen om å dele dette øyeblikket i tid med våre følgere på sosiale medier. Disse videoene gjør det mulig for alle som er interessert i å finne ut de mange elementene som utgjør etableringen og markedsføringen av en bil. I tillegg til arbeidet sitt, tok mennene og kvinnene fra DS Automobiles stor glede av å dele dagliglivet. Det er en ny måte å vise at vi har kontakt med kundene våre. ”
Bastien Schupp, direktør for markedsføring og kommunikasjon, DS Automobiles