DS Plug-in hybrid

LADBAR HYBRID IFØLGE DS

Kombinasjonen av bensin og el på våre E-TENSE-motorer i ladbar hybrid er effektiv og smidig. Elbil er ensbetydende med lave eller null utslipp samt stille og dynamiske starter.

TRYGGHET Opplev total frihet med våre ladbare hybrider

Med en ladbar hybrid fra DS Automobiles får du full frihet. DS 4 kompaktsedan, nye DS 7 SUV og DS 9 sedan leveres med ladbar E-TENSE-hybridteknologi.

DS Plug-in hybrid

REKKEVIDDE Alt du trenger å vite om den ladbare hybridens rekkevidde

En rekke faktorer kan påvirke rekkevidden på elbilen eller den ladbare hybriden, bl.a. værforhold og kjørestil. Mer om elementene som påvirker hvor effektivt batteriet i en ladbar hybrid er.

Hastighet

Hastighet er den enkeltfaktoren som i størst grad påvirker den ladbare hybridens rekkevidde. Bruk elektrisk modus så mye du kan ved lave hastigheter. Skal du oppnå lengst mulig rekkevidde, bør du kjøre med moderat hastighet på motorveien.

Kjørestil og terreng

Kjørestil og terreng påvirker den ladbare hybridens rekkevidde. I tillegg til eco-modus, som kan velges blant de forskjellige kjøremodusene, anbefaler vi deg å kjøre slik at du reduserer forbruket. Gjenvinning av bremseenergi og smidig kjøring gjør det mulig å forbruke opptil 15 % mindre.

Temperaturregulering

Sterk varme eller kulde påvirker de kjemiske reaksjonene i batteriene. Bruk av varmeapparat kan utgjøre en forskjell i rekkevidde på hele 35 prosent fra sommer til vinter. Noe av det mest effektive du kan gjøre for å øke rekkevidden om vinteren og på varme sommerdager, er å varme opp eller kjøle ned kupeen før avreise.

Og hvis du gikk over til energisparemodus?

FLYTT GRENSENE TAKKET VÆRE VÅRE TEKNOLOGIER

Gjenvinning av bremseenergi

Kjøremoduser

E-SAVE-funksjon

Brems enkelt og greit for å lade batterieneSE MER
DS Plug-in hybrid
Velg den kjøremodusen som passer for degSE MER
DS Plug-in hybrid
Lagre elektrisitet til senereSE MER
DS Plug-in hybrid

LADING Det er alltid riktig tidspunkt for å lade

Lademulighetene er mange. Og ladetiden avhenger av hvilken lademetode du bruker.

Du kan velge å lade der du vanligvis parkerer. For eksempel over natten hjemme eller på jobben i løpet av arbeidsdagen. På lengre turer kan du stoppe og ta en kort pause ved en ladestasjon. Da kan du lade batteriet til 80 % på en halvtime.

Ladetid

Beregn ladetiden basert på batteriets ladenivå

Ladestasjoner

LAD ENKELT HYBRIDEN

Hurtiglading hjemme

Offentlig ladestasjon

Ladekabler

Garasjen blir en hurtigladestasjonSE MER
DS Plug-in hybrid
Løsningen for fullading i full trygghetSE MER
DS Plug-in hybrid
Forestill deg at enhver stikkontakt er en ladestasjonSE MER
DS Plug-in hybrid

MyDS Appen En app du kontrollerer alt med

Kontroller den ladbare hybriden fra mobilappen MyDS

Informasjon om rekkevidde

Med mobilappen MyDS ser du ladetilstand eller estimert gjenværende rekkevidde i sanntid. Når bilen din er koblet til, nevnes også forventet ladetid og hastighet.

Fjernlading

Med fjernkontroll kan du bruke MyDS til å starte en klassisk eller planlagt lading. Planlagt lading er spesielt nyttig for å organisere ladningene dine i lavtid.

Fjernstyring av varme og klimaanlegg

Varmeapparatet eller klimaanlegget kan fjernstyres, slik at kupeen kan forhåndsoppvarmes. Fordelen med denne svært populære funksjonen er at den ivaretar rekkevidden på batteriet hvis bilen lades.

FRIHET Fordelene med ladbar hybrid

En renere og kraftigere bil

Våre ladbare hybrider er effektive og allsidige: null forurensende utslipp i helelektrisk modus og et redusert forbruk ved blandet kjøring. Uten at det går på bekostning av kjøregleden.

Byen åpner seg for deg

Velger du en ladbar hybrid, kan du kjøre fritt i byen, også i nullutslippssoner.

Bruk mindre drivstoff

Elmotorer gjør at en ladbar hybrid bruker mindre drivstoff enn en tilsvarende bil med forbrenningsmotor. Du kan dermed kjøre lengre distanser med den ladbare hybriden DS 7 E-TENSE eller DS 9 E-TENSE.

Juridiske merknader ¹ Elbil: Verdiene for rekkevidde og strømforbruk er målt med WLTP-testprosedyren, som ble tatt i bruk for typegodkjenning av nye biler 1. september 2018. Verdiene avhenger av faktiske bruksforhold og faktorer som hastighet, kupétemperatur, kjørestil og utetemperatur. Ladetiden avhenger særlig av effekten til bilens innebygde lader, ladekabelen, type ladestasjon og ladestasjonens effekt. Kontakt forhandleren for mer informasjon. Du finner også mer informasjon her. Hybrid: Drivstofforbruk, CO₂-utslipp og rekkevidde samsvarer med WLTP-testprosedyren som nybiler godkjennes etter fra 1. september 2018. WLTP-metoden erstatter den tidligere NEDC-prosedyren. De mer realistiske testforholdene gjør at drivstofforbruk og CO₂-utslipp som måles i henhold til WLTP, i mange tilfeller er høyere enn dem som måles i henhold til NEDC. Drivstofforbruk, CO₂-utslipp og rekkevidde avhenger av faktiske bruksforhold og ulike faktorer som ladehyppighet, kjørestil, hastighet, utstyr, dekkdimensjon, utetemperatur og bruk av varme- og klimaanlegg. Kontakt forhandleren for mer informasjon. Du finner også mer informasjon her.