COVID-19 | INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET.

LES MER

OPPDAG VÅRE BILTYPER

DS Automobiles inviterer deg til førsteklasses reise med en spekter av premiummodeller som du kan sette ditt personlige preg på.

SUV og Crossover
Bybiler
Elbiler

Med en design som antyder kraft og stråler av eleganse, bryter våre SUV-er de etablerte reglene. DS 3 CROSSBACK og DS 7 CROSSBACK kombinerer komfort med den beste teknologien, og er skapt for å pirre sansene dine.

Nyt litt fred og ro inne i en DS 3 CROSSBACK når du kjører rundt i den urbane jungelen. Våre bybiler tilbyr komfort i toppklasse, selv på lange kjøreturer. Vi kan også tilby et spekter av fargekombinasjoner for at du kan sette ditt preg på din bil.

Gjennom Formel E er elektrisk kraft fundametalt i vårt DNA, og det representerer fremtiden. Elbiler vil endre måten du reiser på med sin umiddelbare kraft og akselerasjon kombinert med fullstendig ro på innsiden. Oppdag en elbil fra DS i dag.

Plug-in hybrid

Oppdag fordelene med en plug-in hybrid. Null CO2-utslipp i elektrisk modus; redusert drivstofforbuk i kombinert kjøring. Med sin effektivitet og fleksibilitet gjør våre plug-in hybrider enhver reise til glede.