HOPP TIL INNHOLDET

DS 7 PERFORMANCE LINE

Solid håndverk – dynamisk resultat
Ukonvensjonell
Særpreget design
DS 7 PERFORMANCE LINE har mange iøynefallende detaljer både innvendig og utvendig. Et eksempel er Alcantara®-setetrekkene med karakteristiske Performance Line pyntesømmer.
Utvendig
Stilren og elegant

DS 7 PERFORMANCE LINE har DS-monogrammet i sort, Performance Line-merker, DS Wings og takbøyler i glanset sort. 19-tommers SILVERSTONE-, EDINBURGH- eller TOKYO*-felger leveres som ekstrautstyr på PERFORMANCE LINE+ og forsterker den unike stilen.

 

* Felgen vises på bildet til høyre

Innvendig
Elegant i sort
DS PERFORMANCE LINE har et spesialdesignet interiør med reisetema og eksklusive materialvalg med blant annet Alcantara®-stoff i en dyp sortnyanse og DS-stoff. Interiøret har i tillegg elegante detaljer som Performance Line-broderier og spesialdesignede pyntesømmer i karminrødt og champagne, som kun er å finne på denne versjonen.
Rattet i PERFORMANCE LINE.
Setene i Performance Line.
SKREDDERSYDDE TJENESTER
ONLY YOU
Les mer om våre skreddersydde tjenester
Serviceavtaler
Senk skuldrene med avtaler om service og veihjelp

Juridisk informasjon

 

¹ Verdiene som er oppgitt for drivstofforbruk, CO₂-utslipp og rekkevidde, er målt med WLTP-metoden, som har vært i bruk ved typegodkjenning av nye biler siden 1. september 2018. WLTP-metoden erstatter den tidligere NEDC-metoden. Mer realistiske testforhold betyr at drivstofforbruk og CO₂-utslipp målt i henhold til WLTP i mange tilfeller er høyere enn tilsvarende verdier målt i henhold til NEDC. Drivstofforbruk, CO₂-utslipp og rekkevidde avhenger av faktiske bruksforhold og ulike faktorer som ladehyppighet, kjørestil, hastighet, utstyr, dekkdimensjon, utetemperatur og bruk av varme- og klimaanlegg. Kontakt forhandleren for mer informasjon. Du finner også mer informasjon her.