HOPP TIL INNHOLDET
Spesifikasjoner
DRIVSYSTEMER
Behagelig, trygg og dynamisk
Med DS 7 E-TENSE ladbar hybriddrift får du enestående ytelse samtidig som du viser omtanke for miljøet.
MÅL
Se målene
God plass og avansert teknologi
Komfort av ypperste merke 
VI HJELPER DEG Å SLAPPE AV
DS 7 E-Tense har en romslig kupé der du kan senke skuldrene og slappe av underveis. Forsetene kommer med massasjefunksjon og setevarme eller ventilasjon. Baksetet kommer med regulerbar seteryg. Den kommer også med DS ACTIVE SCAN-fjæring, som tilpasser seg ujevnheter i veien og sørger for ytterligere komfort.
Panoramasoltak
Velger du panoramasoltaket som ekstrautstyr til DS 7 E-Tense, får alle i bilen en enda bedre kjøreopplevelse. Soltaket består av en fast del og en skyveluke og gjør kupéen ekstra lys og luftig. 
Romslig bagasjerom
Det store bagasjerommet i DS 7 E-Tense rommer opptil 555 liter, slik at det er godt med bagasjeplass. Det praktiske bagasjerommet har to terskellister i krom og smart innredning, som fire festeringer og oppbervaringsrom på sidene. Trenger du enda mer bagasjeplass, kan baksetet felles ned. Bilen kommer også med eget oppbevaringsrom til ladekabel. 
Lydløs komfort 
DS 7 E-Tense kan leveres med lydisolerende laminerte ruter som gir opptimal lyddemping. Dette kommer som ekstrautstyr. 
Tilpass din DS 7
Lakkfarger og interiørfarger
SKREDDERSYDDE TJENESTER
ONLY YOU
Les mer om våre skreddersydde tjenester
Serviceavtaler
Senk skuldrene med avtaler om service og veihjelp

Juridisk informasjon

 

¹ Verdiene som er oppgitt for drivstofforbruk, CO₂-utslipp og rekkevidde, er målt med WLTP-metoden, som har vært i bruk ved typegodkjenning av nye biler siden 1. september 2018. WLTP-metoden erstatter den tidligere NEDC-metoden. Mer realistiske testforhold betyr at drivstofforbruk og CO₂-utslipp målt i henhold til WLTP i mange tilfeller er høyere enn tilsvarende verdier målt i henhold til NEDC. Drivstofforbruk, CO₂-utslipp og rekkevidde avhenger av faktiske bruksforhold og ulike faktorer som ladehyppighet, kjørestil, hastighet, utstyr, dekkdimensjon, utetemperatur og bruk av varme- og klimaanlegg. Kontakt forhandleren for mer informasjon. Du finner også mer informasjon her.