VIDEOVEILEDNINGER BRUKSANVISNINGER FOR DS 9

Har du nettopp kjøpt en DS 9 med forbrenningsmotor eller ladbar hybriddrift (E-TENSE) eller venter på levering og vil vite mer om bilens funksjoner og utstyr?
Her finner du en rekke videoveiledninger som kan hjelpe deg å få mest mulig ut av bilen.

PRESENTASJONSVIDEOER

Ta en kikk på disse videoene som tar for seg teknologien som er tilgjengelig i DS 9.

DS NIGHT VISION

Det infrarøde kameraet i grillen på DS 9 oppdager fotgjengere og dyr på opptil 200 meters avstand og viser dem i det digitale kombiinstrumentet, slik at du kan forutse farer og reagere i tide. Dette bidrar til å øke sikkerheten når du kjører i mørket.

DS NIGHT VISION

DS PARK PILOT

DS DARK PILOT gjør det enklere å parkere.

Det smarte systemet oppdager egnede parkeringsluker for DS 9 når du kjører forbi dem i opptil 30 km/t. Med denne assistenten kan bilen parkere selv, både langsmed og på tvers av kjøreretningen, uten at du trenger å røre verken ratt eller pedaler.

DS PARK PILOT

DS DRIVE ASSIST

DS DRIVE ASSIST er et førerassistentsystem der du når som helst kan ta tilbake kontrollen over bilen. DS DRIVE ASSIST regulerer hastigheten og avstanden i forhold til bilen foran og justerer styringen, slik at DS 9 holder nøyaktig den kjørefeltplasseringen du har valgt. Førerassistentsystemet styrer hastighet og kurs og ivaretar sikkerheten, slik at du kan senke skuldrene og slappe av.

DS DRIVE ASSIST

DS DRIVER ATTENTION MONITORING

Uansett tid på døgnet analyserer et system bestående av sensorer og et kamera bilens bane samt tegn på tretthet eller sviktende oppmerksomhet hos den som kjører. Hvis systemet oppdager tegn til at du er uoppmerksom eller trett, vises en advarsel på det digitale kombiinstrumentet og du hører en varsellyd.

DS DRIVER ATTENTION MONITORING

FOCAL Electra® hifi-anlegg

Lydanlegget med 14 høyttalere og en utgangseffekt på 690 watt gir klokkeklar lyd. For best mulig lydkomfort har de laminerte rutene en lyddempende folie som sikrer optimal lydgjengivelse fra FOCAL Electra®-anlegget og gir et behagelig stille miljø.

FOCAL Electra® hifi-anlegg

DS ACTIVE LED VISION

Med LED-hovedlykter og tre roterende moduler kan DS ACTIVE LED VISION-teknologien med flere belysningsmoduser tilpasses ulike kjøresituasjoner. Modulene fungerer sammen og tilpasser vinkelen, styrken og rekkevidden til lyskjeglene i henhold til kjøreforholdene på det aktuelle tidspunktet (værforhold, lysstyrke osv.). Enten du kjører i byen, på landet eller på motorveien tilpasses belysningen automatisk, slik at du er garantert god sikt.

DS ACTIVE LED VISION
Bruksanbefalinger for ladbar hybrid

Bruksanbefalinger for ladbar hybrid

I denne korte videoveiledningen får du råd og tips om optimal bruk av hybridmodusen i DS 9 E-TENSE ladbar hybrid.

Her får du vite mer om hvordan du kan få mest mulig ut av bilen og blant annet spare drivstoff eller øke rekkevidden.

Bli kjent med MyDS-tjenestene

VEILEDNINGER FRA MyDS Bli kjent med MyDS-tjenestene

Har du nettopp kjøpt bilen din og vil vite mer om MyDS-tjenestene og hvordan de brukes?
Her finner du en rekke videoveiledninger som hjelper deg å få mest mulig ut av bilen og de tilhørende tjenestene.