HOPP TIL INNHOLDET
RETNINGSLINJER FOR INFORMASJONSKAPSLER (COOKIE POLICY)

VI TAR DITT PERSONVERN PÅ ALVOR. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste brukeropplevelsen og for å gi deg mer relevant informasjon. Dine preferanser er viktige for oss, og vi vil kun bruke opplysningene du gir ditt samtykke til.

 

Du finner mer informasjon om vår behandling av dine personopplysninger i personvernerklæringen.

 

Denne nettsiden bruker forskjellige kategorier av informasjonskapsler (underlagt ditt samtykke når det er påkrevd) på enheten din for å gjenkjenne enhetens nettleser så lenge den aktuelle informasjonskapselen er gyldig. Retningslinjene for informasjonskapsler gjelder for alle produkter eller tjenester som linker eller refererer til disse retningslinjene.

 

Operatøren og den behandlingsansvarlige for nettsiden finner du i personvernerklæringen.

 

Les disse retningslinjene nøye før du bruker denne nettsiden. De forklarer hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du kan administrere dem. 

 

Klikk på "Innstillinger for informasjonskapsler" for å administrere denne nettsidens informasjonskapsler.

1. Hva er en "informasjonskapsel" ("cookie")?

En "informasjonskapsel" er en liten fil som nettsiden vårt ber nettleseren din om å lagre på enheten din (datamaskin, smarttelefon, nettbrett osv.) når du besøker denne nettsiden. I disse retningslinjene henviser ordet "informasjonskapsel" også til andre digitale målingsteknologier, for eksempel skjulte sporingsbilder ("beacons").

 

På grunn av informasjonskapsler kan vi tilby nettsider tilpasset dine behov slik at opplevelsen din blir mer personlig. Vi bruker også tredjeparts informasjonskapsler i vår markedsføring slik angitt i disse retningslinjene. Tredjeparters informasjonskapsler er informasjonskapsler fra et annet domene enn domenet på nettsiden du besøker. Noen informasjonskapsler er viktige for funksjonaliteten og aktiveres automatisk når du besøker nettsiden. Noen informasjonskapsler lar oss tilby tjenester og funksjoner tilpasset dine behov, og skreddersy våre tjenester for å sikre enkel og rask drift av nettsiden. 

2. Hvordan blir du informert?
Første gang du besøker nettsiden, blir du informert om bruken av informasjonskapsler og de tilknyttede kategoriene av informasjonskapsler via en banner. De ulike informasjonskapslene er beskrevet nedenfor.
3. Instillinger for informasjonskapsler

Du kan administrere dine preferanser for informasjonskapsler for hver kategori ved å klikke på den respektive knappen i informasjonskapselbanneret. Dette gjelder ikke nødvendige informasjonskapsler, som ikke kan deaktiveres i våre systemer.

 

I følgende punkt vil vi informere deg om informasjonskapslene som brukes på vår nettside. Dersom du ikke godtar ønsker at vi skal benytte informasjonskapsler, kan du deaktivere dem ved å klikke på den oppgitte lenken. Dersom informasjonskapselen ikke har noen direkte lenke til deaktivering, kan du begrense bruken av informasjonskapsler i nettleserinnstillingene dine.

4. Hvilke kategorier av informasjonskapsler bruker denne nettsiden og til hvilket formål?

Følgende kategorier av informasjonskapsler brukes på denne nettsiden:

 

  • Nødvendige informasjonskapsler
  • Markedsføringsinformasjonskapsler
  • Informasjonskapsler for sosiale medier
  • Informasjonskapsler for besøksmåling, ytelse og sporing

 

(i) Nødvendige informasjonskapsler gjør det mulig for brukerne å navigere og brukenettsidens funksjoner. Disse informasjonskapslene kan ikke deaktiveres i våre systemer. Uten disse informasjonskapslene vil det for eksempel ikke være mulig å logge inn på et privat område.

 

Vi bruker nødvendige informasjonskapsler for å:

 

Sikre at nettsidens funksjoner utføres riktig.

La deg lagre informasjon om eventuelle skjema du har fylt ut på nettsiden eller produkter, tjenester eller informasjon du har valgt.

Gi deg tilgang til personlige områder på nettsiden.

Tilpasse nettsidens utessende i samsvar med dine preferanser (språk, format osv.).

Implementere sikkerhetstiltak ved pålogging.

Du kan stille inn nettleseren slik at du deaktiverer eller blir varslet om disse informasjonskapslene, men dette kan medføre problemer med tilgangen til nettsiden eller nettsidens tjenester.

 

Du finner en liste over informasjonskapsler og utgivere ved å klikke på "Innstillinger for informasjonskapsler", "Konfigurer" og deretter på informasjonsknappen til høyre for den aktuelle typen informasjonskapsler. 

 

(ii) Informasjonskapsler for besøksmåling, ytelse og sporing samler inn informasjon om hvordan brukere bruker nettsiden (besøksmåling) og om brukernes internettaktivitet. De hjelper oss med å forbedre funksjonene på nettsiden, se hvilke områder som er av størst interesse for brukerne og lære mer om effektiviteten av våre reklamekampanjer. Alt dette hjelper oss med å gi brukerne de tjenestene og funksjonene som best oppfyller deres behov.

 

Vi bruker informasjonskapsler for besøksmåling/ytelse/sporing til å:

 

opprette statistikk om bruken av nettsiden,

se effektiviteten av våre reklamekampanjer, og

undersøke ikke-personrelatert brukeratferd for å forbedre nettsiden.

Noen av ytelseskapsler leveres av autoriserte tredjeparter, men vi autoriserer ikke bruken av disse informasjonskapslene til andre formål enn de som er forklart i disse retningslinjene.

 

Du finner en liste over informasjonskapsler og utgivere ved å klikke på "Innstillinger for informasjonskapsler", "Konfigurer" nederst på siden og deretter på informasjonsknappen til høyre for den relevante typen informasjonskapsel.

 

(iii) Informasjonskapsler for markedsføring/sosiale nettverk, inkludert informasjonskapsler for re-markedsføring, gjør det mulig for oss å gi brukerne mer interessante tilbud. Informasjonskapsler for re-markedsføring lagres på brukerens enhet under nettlesersesjonene. De muliggjør annonsering av våre produkter på partnernettsider og sosiale medier for brukere som har vært interessert i våre produkter.

 

Vi bruker informasjonskapsler for markedsføring/sosiale medier for å:

 

sende deg annonser som er bedre tilpasset dine behov (personlig annonsering)

optimalisere vår kommunikasjon ved å opprette nye kontakter gjennom annonsering

analysere din bruk av nettsiden for målrettet annonsering

Disse informasjonskapslene for markedsføring/sosiale medier krever ditt forhåndssamtykke. Hvis du ikke godtar disse informasjonskapslene, vil det ikke påvirke ditt besøk eller bruk av nettsiden.

 

Du kan finne en liste over informasjonskapsler og utgivere ved å klikke på "Innstillinger for informasjonskapsler", "Konfigurer" og deretter på informasjonsknappen til høyre for den relevante informasjonskapseltypen.

5.   ENDRINGER I RETNINGSLINJER FOR INFORMASJONSKAPSLER
Alle fremtidige endringer i våre retningslinjer for informasjonskapsler vil bli publisert på denne nettsiden. Du bør derfor sjekke disse retningslinjene regelmessig for å sikre at du får med deg eventuelle endringer. Vi vil varsle deg om eventuelle vesentlige endringer og be om ditt samtykke når det er nødvendig.
6.   HVORDAN KONTAKTE OSS

Kontaktinformasjonen til den behandlingsansvarlige og personvernombudet finnes i personvernerklæringen.

Versjon: Juli 2022

Se den juridiske informasjonen for detaljer om operatøren og utgiveren av nettsiden.

For mer informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger, se vår personvernerklæring.