HOPP TIL INNHOLDET
Pakker med nettbaserte tjenester
Inkludert når du kjøper bilen*

DS Automobiles tilby deg pakker med nettbaserte tjenester som gjør tiden du tilbringer bak rattet, enda bedre.

 

* Når du bestiller en ny bil fra DS fra og med 1. juli 2023, får du med:

Connect One-pakken i 10 år og Connect Plus-pakken (krever abonnement) i 3 år, regnet fra startdatoen for produsentgarantien, uten tillegg i prisen. (i) Se den juridiske informasjonen nederst på siden.  

Connect One-pakken
Økt sikkerhet
Dra fordel av nettbaserte tjenester som øker sikkerheten, i 10 år(i) * Når du bestiller en ny bil fra DS fra og med 1. juli 2023. Se den juridiske informasjonen nederst på siden.   fra du kjøper bilen.
NØDANROP OG VEIHJELP
Med nødanrops- og veihjelpstjenesten kan du kjøre bekymringsfritt. Tjenesten bruker geolokalisering og sørger for at du raskt får hjelpen du trenger hvis uhellet skulle være ute. 
DS Telemaintenance (i) Krever aktivering  
La bilen sende tekniske data til verkstedet før den skal på service, bli kontaktet av DS-verkstedet når det er tid for service eller behov for andre arbeider på bilen. Du kan også få en månedsrapport om bilens tilstand på e-post. 
DIGITALT SERVICEHEFTE
Aktiver digitalt servicehefte hos DS-verkstedet ditt og få tilgang til bilens servicehistorikk i MyDS-appen på mobiltelefonen din. 
AUTOMATISKE OPPDATERINGER
Hold infotainmentsystemet oppdatert med de nyeste funksjonene. 
Spill
Forkort ventetiden i din DS ved å spille spill på skjermen i bilen. 
Connect Plus-pakken
Ubegrenset kjøreglede
Når du kjøper en ny bil, er Connect Plus-pakken inkludert i 3 år(i) Inkludert i 3 år (krever abonnement) fra startdatoen for produsentgarantien når du bestiller en ny bil fra DS fra og med 1. juli 2023. Se den juridiske informasjonen nederst på siden.  (i) Inkludert i 3 år (krever abonnement) fra startdatoen for produsentgarantien når du bestiller en ny bil fra DS fra og med 1. juli 2023. Se den juridiske informasjonen nederst på siden.   (krever abonnement). Pakken inneholder flere nettbaserte tjenester som gir deg en enda bedre kjøreopplevelse.
NETTBASERT NAVIGASJON
Med nettbasert navigasjon i bilen får du nyttig informasjon (blant annet om trafikkforhold, vær, faresoner, bensinstasjoner, drivstoffpriser, ladestasjoner og priser på lading) og hjelp til å finne en parkeringsplass i nærheten av reisemålet(i) Gateparkering er tilgjengelig i de største byene, avhengig av land.  . Taleassistenten kan hjelpe deg med det meste, og du kan legge inn reiseruten i MyDS-appen og sende den til bilens navigasjonssystem med bare ett klikk. 
FJERNKONTROLL
Få tilgang til informasjon om din E-TENSE i MyDS-appen på mobiltelefonen din. Sjekk batteriets ladenivå og gjenværende rekkevidde, programmer lading og aktiver forhåndstemperering av kupeen uansett hvor du er. 
RUTEPLANLEGGER FOR ELBILER

Planlegg kjøreturene dine i MyDS-appen på mobiltelefonen. Du kan se beregnet gjenværende rekkevidde ved ankomst, få oversikt over nødvendige ladestopp og se beregnet kjøretid basert på kriterier du har lagt inn i appen. Spar tid ved å sende ruten til første stopp rett til bilens infotainmentsystem.

 

Leveres bare til DS 3 E-TENSE.

 
FJERNTILGANG
Få tilgang til funksjoner i bilen fra mobiltelefonen. Du kan for eksempel låse og låse opp dørene og finne igjen bilen ved å aktivere hornet eller lysene fra telefonen. 
Tyverivarsling(i) Kjøp og installering av alarmsystemet i bilen er ikke inkludert i Connect PLUS-pakken.  

Denne tjenesten varsler deg på SMS hvis bilens tyverialarm utløses.

 

Leveres til DS 4 (gjelder Frankrike og Storbritannia).

 
SEND2NAV
Du kan velge neste reisemål i MyDS-appen og sende det til bilens infotainmentsystem ved hjelp av Send2Nav-funksjonen. 
Skreddersydde tjenester
MyDS-appen
Finn ut mer om hvordan MyDS-appen kan forenkle bilkjøringen og bilholdet.
Only You
Finn ut mer om vårt skreddersydde serviceprogram.

Juridisk informasjon

 

Når du bestiller en ny bil fra og med 1. juli 2023, er nødanrops- og veihjelpstjenesten og DS Telemaintenance(i) DS Telemaintenance må aktiveres av kunden.   inkludert i Connect ONE-pakken (inkludert i kjøpsprisen for bilen). Fjerntilgang og nettbasert navigasjon er inkludert i Connect PLUS-pakken, som krever abonnement. Connect PLUS er inkludert i kjøpsprisen for bilen og tilgjengelig i 36 måneder fra garantiens startdato. Etter denne perioden kan Connect PLUS leveres mot betaling.