HOPP TIL INNHOLDET
VIDEOVEILEDNINGER OG INSTRUKSJONSBOK
DS 3 CROSSBACK
Bli bedre kjent med alle funksjonene i bilen din ved å se videoveiledningene og videopresentasjonene våre.
INSTRUKSJONSBØKER

Du finner instruksjonsboken for DS 3 CROSSBACK på nett.

Du har også tilgang til den fra appene Scan MyDS og MyDS.

VIDEOPRESENTASJONER
Se presentasjoner av teknologien som er tilgjengelig i DS 3 CROSSBACK
 
INNFELTE DØRHÅNDTAK
Systemet for nøkkelfri adgang og start låser automatisk opp bilen når du er ca. 1,5 meter unna, og feller ut dørhåndtakene. Når du forlater bilen, trekkes håndtakene inn igjen, og bilen låses automatisk.
DS MATRIX LED VISION
DS MATRIX LED VISION-hovedlyktene består av tre LED-moduler for nærlys og en MATRIX BEAM-modul for fjernlys med 15 separate segmenter. Segmentene tennes og slukkes gradvis avhengig av trafikkbildet som registreres av et kamera i øvre del av frontruten. Det betyr at du kan kjøre med fjernlysene på uten å blende andre trafikanter.
DS DRIVE ASSIST
DS DRIVE ASSIST er et system for delvis selvkjøring som kan brukes i hastigheter opptil 180 km/t. Det posisjonerer bilen der du vil ha den i kjørefeltet, og tilpasser hastigheten slik at bilen holder samme hastighet som kjøretøyet foran. Systemet kan også stanse bilen helt og kjøre i gang igjen automatisk.
FOCAL Electra®-lydanlegg
Lydanlegget i DS 3 CROSSBACK med 12 høyttalere og en forsterker på 515 watt gir en helt unik lydopplevelse.
Konfigurere tjenesten for varsling om fotobokser og faresoner

Se hvordan du kan konfigurere tjenesten for varsling om fotobokser og faresoner. Tjenesten varsler om: – faresoner i Frankrike 
 

  • fotobokser i hele Europa
  • ulykkesutsatte strekninger Hvis du ikke bestilte tjenesten Faresoner da du kjøpte bilen, kan du abonnere på den senere i MyDS-appen.
Aktivere DS Connect Nav
I denne videoen forklarer vi trinn for trinn hvordan du aktiverer og konfigurerer de nettbaserte navigasjonstjenestene i DS Connect Nav på skjermen i DS 7 CROSSBACK og DS 3 CROSSBACK. Tjenestene er tilgjengelige via internettforbindelsen i bilens DS Connect Box og bruker ikke data fra mobilabonnementet ditt, heller ikke i utlandet.
E-TENSE – ladeløsninger
Se videoveiledningene for elbilene våre
 

Aktivere fjernstyring

I denne videoen forklarer vi hvordan du registrerer deg for og aktiverer fjernstyringsfunksjonen i MyDS-appen. Du lærer hvordan du oppretter et abonnement på denne funksjonen som holder deg oppdatert om bilens status.

Fjernstyring

Denne videoen viser hvordan du bruker fjernstyringsfunksjonen i MyDS-appen. Du lærer hvordan du stiller inn funksjonen i appen, slik at du kan holde deg oppdatert om bilens status, hvordan du sjekker batteriets ladenivå og ladestatusen, og hvordan du programmerer lading og forhåndstemperering.

Hjemmelading

I denne videoen får du informasjon om hvordan du kan lade bilen hjemme. Finn ut hvordan du lader elbilen din med en vanlig stikkontakt (med standard mode 2-kabel), med en industrikontakt (med forsterket mode 2-kabel) og med en DS-vegglader (mode 3), hvor lang tid det tar å lade med de ulike lademetodene, og når du skal bruke mode 2- og mode 3-kablene som leveres som standard.

Lade med vanlig stikkontakt

I denne videoen lærer du hvordan du lader bilen med en vanlig stikkontakt. Med denne lademetoden kan du lade elbilen hjemme, hos en venn eller på jobb, uten at du trenger en lader. Ladeeffekten når du bruker denne ladeløsningen er 220 V ved 8 A. Det betyr at du kan lade nok til å kjøre 50 km, på fem timer med mode 2-kabelen som leveres som standard.

Lade med industrikontakt

En industrikontakt er tryggere enn en vanlig stikkontakt og lar deg lade elbilen raskere med en forsterket mode 2-kabel. Denne kabelen leveres som ekstrautstyr og gir deg muligheten til å lade med 220 V ved 14 A. Det betyr at du kan lade nok til å kjøre 50 km, på 2,5 timer. Når du bruker mode 2-kabelen som leveres som standard, er ladehastigheten den samme som når du lader med en vanlig stikkontakt. Med ladeeffekt på 220 V ved 8 A kan du lade nok til å kjøre 50 km, på fem timer.

Lade med DS-vegglader

I denne videoen lærer du hvordan du lader bilen med en DS-vegglader. Veggladeren installeres av en fagperson og er den ladeløsningen DS anbefaler for rask lading av elbilen hjemme eller på jobben. Med denne trefasede ladeinstallasjonen får du ladeeffekt på opptil 220 V ved 32 A. Det betyr at du kan lade nok til å kjøre 50 km, på 1 time og 10 minutter med den trefasede mode 3-kabelen som leveres som standard.
Ladeløsninger fra vår samarbeidspartner Free2move
Se videoene som viser hvordan du bruker tjenestene fra vår samarbeidspartner Free2move.
 

DS Automobiles x Free2move: registrering


Se videoer om ladeløsningene

I denne videoen viser vi deg hvordan du registrerer deg for tjenesten Charge My Car i Free2move-appen. Du lærer hvordan du bruker de ulike funksjonene: hvordan du finner ledige offentlige ladestasjoner som passer for din elbil eller ladbare hybrid, hvordan du planlegger reiseruten og hvordan du betaler for lading. Charge My Car gjør det enkelt å kjøre over hele Europa. Du kan bruke tjenesten på smarttelefonen din eller på skjermen i bilen.

Lading av elbil og ladbar hybrid


I denne videoen lærer du hvordan du finner nærmeste ladestasjon, den billigste eller den raskeste, ved hjelp av tjenesten Charge My Car i Free2move-appen, som du kan bruke på skjermen i bilen og på smarttelefonen din. Du kan starte og stoppe ladingen av elbilen eller den ladbare hybriden på alle ladestasjonene i Free2move-nettverket ved hjelp av ladekortet ditt eller smarttelefonen din.

Planlegg kjøreturen


I denne videoen lærer du hvordan du planlegger en lang kjøretur i en elbil eller ladbar hybrid ved hjelp av tjenesten Charge My Car i Free2move-appen. Med tilgang til det største ladenettverket i Europa er det enkelt å finne den beste ruten, uansett hvor langt du skal kjøre.