HOPP TIL INNHOLDET
VIDEOVEILEDNINGER OG INSTRUKSJONSBOK
DS 3 E-TENSE
Bli bedre kjent med alle funksjonene i bilen din ved å se videoveiledningene og videopresentasjonene våre.
INSTRUKSJONSBØKER

Du finner instruksjonsboken for DS 3 på nett.

Du har også tilgang til den fra appene Scan MyDS og MyDS.

DS 3 utleveringsvideo
Her får du en gjennomgang av noen av de viktigste funksjonene i DS 3 E-Tense.
 
VIDEOPRESENTASJONER
Se presentasjoner av teknologien som er tilgjengelig i DS 3 E-Tense.
 
DS IRIS SYSTEM
Det nye informasjonssystemet, DS IRIS SYSTEM, er enkelt å bruke og kan tilpasses akkurat slik du vil ha det. Det omfatter en personlig assistent, berøringsskjerm og avansert stemmestyring. DS IRIS SYSTEM gjør det du vil, når du vil.
DS DRIVE ASSIST
DS DRIVE ASSIST er en assistentfunksjon som lar deg ta tilbake kontrollen over bilen når som helst. Systemet er et nytt skritt på veien mot selvkjørende biler. Denne innovative funksjonen regulerer hastigheten basert på avstanden til kjøretøyet foran og holder DS 3 der du vil ha den i kjørefeltet. Det styrer bilens hastighet og kurs, slik at du får en tryggere og mer avslappende reise.
NØKKELFRI ADGANG OG START

Systemet for nøkkelfri adgang og start låser automatisk opp DS 3 når du er ca. to meter fra bilen, og feller ut dørhåndtakene.

Du starter bilen med start-stopp-knappen. Når du forlater bilen, trekkes dørhåndtakene inn igjen, og bilen låses automatisk.

DS MATRIX LED VISION
DS 3 er utstyrt med DS MATRIX LED VISION, som består av tre LED-moduler for nærlys og en MATRIX BEAM-modul for fjernlys med 15 separate segmenter. Segmentene tennes og slukkes gradvis avhengig av trafikkbildet som registreres av et kamera i øvre del av frontruten. Du kan derfor kjøre med fjernlys på hele tiden uten å blende andre trafikanter. Når du for eksempel nærmer deg bilen foran eller når det kommer en bil imot, tilpasses lysstrålen rundt denne bilen, slik at føreren ikke blendes.
E-TENSE 100 % elektrisk
Elbilversjonen av DS 3 er bygd på en ny plattform og med innovative materialer. Den har lengre rekkevidde, opptil 575 km ved bykjøring, og er en av de letteste kompakt-SUV-ene i segmentet. Den er like godt egnet for korte som for lange kjøreturer og kan lades til 80 % på en halvtime.
E-TENSE – ladeløsninger
Se videoveiledningene for elbilene våre
 

Aktivere fjernstyring

I denne videoen forklarer vi hvordan du registrerer deg for og aktiverer fjernstyringsfunksjonen i MyDS-appen. Du lærer hvordan du oppretter et abonnement på denne funksjonen som holder deg oppdatert om bilens status.

Fjernstyring

Denne videoen viser hvordan du bruker fjernstyringsfunksjonen i MyDS-appen. Du lærer hvordan du stiller inn funksjonen i appen, slik at du kan holde deg oppdatert om bilens status, hvordan du sjekker batteriets ladenivå og ladestatusen, og hvordan du programmerer lading og forhåndstemperering.

Hjemmelading

I denne videoen får du informasjon om hvordan du kan lade bilen hjemme. Finn ut hvordan du lader elbilen din med en vanlig stikkontakt (med standard mode 2-kabel), med en industrikontakt (med forsterket mode 2-kabel) og med en DS-vegglader (mode 3), hvor lang tid det tar å lade med de ulike lademetodene, og når du skal bruke mode 2- og mode 3-kablene som leveres som standard.

Lade med vanlig stikkontakt

I denne videoen lærer du hvordan du lader bilen med en vanlig stikkontakt. Med denne lademetoden kan du lade elbilen hjemme, hos en venn eller på jobb, uten at du trenger en lader. Ladeeffekten når du bruker denne ladeløsningen er 220 V ved 8 A. Det betyr at du kan lade nok til å kjøre 50 km, på fem timer med mode 2-kabelen som leveres som standard.

Lade med industrikontakt

En industrikontakt er tryggere enn en vanlig stikkontakt og lar deg lade elbilen raskere med en forsterket mode 2-kabel. Denne kabelen leveres som ekstrautstyr og gir deg muligheten til å lade med 220 V ved 14 A. Det betyr at du kan lade nok til å kjøre 50 km, på 2,5 timer. Når du bruker mode 2-kabelen som leveres som standard, er ladehastigheten den samme som når du lader fra en vanlig stikkontakt. Med ladeeffekt på 220 V ved 8 A kan du lade nok til å kjøre 50 km, på fem timer.

Lade med DS-vegglader

I denne videoen lærer du hvordan du lader bilen med en DS-vegglader. Veggladeren installeres av en fagperson og er den ladeløsningen DS anbefaler for rask lading av elbilen hjemme eller på jobben. Med denne trefasede ladeinstallasjonen får du ladeeffekt på opptil 220 V ved 32 A. Det betyr at du kan lade nok til å kjøre 50 km, på 1 time og 10 minutter med den trefasede mode 3-kabelen som leveres som standard.
Ladeløsninger fra vår samarbeidspartner Free2move
Se videoene som viser hvordan du bruker tjenestene fra vår samarbeidspartner Free2move.

DS Automobiles x Free2move: registrering


Se videoer om ladeløsningene

I denne videoen viser vi deg hvordan du registrerer deg for tjenesten Charge My Car i Free2move-appen. Du lærer hvordan du bruker de ulike funksjonene: hvordan du finner ledige offentlige ladestasjoner som passer for din elbil eller ladbare hybrid, hvordan du planlegger reiseruten og hvordan du betaler for lading. Charge My Car gjør det enkelt å kjøre over hele Europa. Du kan bruke tjenesten på smarttelefonen din eller på skjermen i bilen.

Lading av elbil og ladbar hybrid


I denne videoen lærer du hvordan du finner nærmeste ladestasjon, den billigste eller den raskeste, ved hjelp av tjenesten Charge My Car i Free2move-appen, som du kan bruke på skjermen i bilen og på smarttelefonen din. Du kan starte og stoppe ladingen av elbilen eller den ladbare hybriden på alle ladestasjonene i Free2move-nettverket ved hjelp av ladekortet ditt eller smarttelefonen din.

Planlegg kjøreturen


I denne videoen lærer du hvordan du planlegger en lang kjøretur i en elbil eller ladbar hybrid ved hjelp av tjenesten Charge My Car i Free2move-appen. Med tilgang til det største ladenettverket i Europa er det enkelt å finne den beste ruten, uansett hvor langt du skal kjøre.