HOPP TIL INNHOLDET
 VIDEOVEILEDNINGER OG INSTRUKSJONSBOK
DS 4 E-TENSE
Bli bedre kjent med alle funksjonene i din DS 4 ved å se videoveiledningene og videopresentasjonene våre.
INSTRUKSJONSBØKER

Du finner instruksjonsboken for DS 4 på nett.

Du har også tilgang til den fra appene Scan MyDS og MyDS.

VIDEOVEILEDNINGER
Se videoveiledninger for alle versjoner av DS 4
 
DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY

I denne videoen lærer du å bruke det utvidede head-up-displayet, en ny teknologi som projiserer digital informasjon på frontruten i din DS 4. Du lærer: 
 

 •  hvordan du slår displayet på og av
 • hvordan du regulerer displayets høyde og lysstyrke
 • hvordan du plasserer informasjonen i synsfeltet ditt
DS IRIS SYSTEM

I denne videoen presenterer vi alle funksjonene i vårt nye informasjonssystem, inkludert nettbasert navigasjon og personlig assistent. Du lærer:
 

 • å opprette og administrere profiler
 • å koble til mobilen din via Bluetooth, Android Auto eller Apple CarPlay
 • å bruke navigasjonssystemet
 • å bruke stemmestyringen IRIS
DS SMART TOUCH

I denne videoen forklarer vi hvordan du bruker DS SMART TOUCH, berøringsskjermen i midtkonsollen på din DS 4. Vi forklarer hvordan:

 

 • du aktiverer og tilpasser en snarvei (f.eks. reisemål, kontakter og radio)
 • du zoomer inn og ut
 • håndskriftgjenkjenning fungerer (blir tilgjengelig i 2022, gjennom en «Over the Air»-oppdatering) 
INFOTAINMENT – INNLEDNING

I denne videoen lærer du hvordan du bruker de viktigste funksjonene i bilens infotainmentsystem. Du lærer:

 

 • hvordan du blar gjennom skjermbilder og aktiverer ikoner på berøringsskjermen
 • hvordan du aktiverer og tilpasser funksjoner og legger dem til som favoritter
 • hvordan du raskt får tilgang til hjelpefunksjonen for å finne ut hva en varsellampe eller en advarsel betyr
TILPASSE SKJERMER

I denne videoen forklarer vi hvordan du tilpasser skjermene i din DS 4:
 

 • den 10-tommers midtmonterte skjermen
 • det utvidede head-up-displayet og det digitale instrumentpanelet
SYSTEMOPPDATERINGER

I denne videoen lærer du hvordan du installerer oppdateringer fra den 10-tommers midtmonterte skjermen i din DS 4. Du lærer:
 

 • hvordan du oppdaterer programvaren til nyeste versjon
 • hvordan du kan sikre deg at du ikke går glipp av nye tjenester
DS DRIVE ASSIST

Lær hvordan du bruker funksjonene i DS DRIVE ASSIST i denne videoen:

 

 • adaptiv cruise control med Stop & Go-funksjon
 • filholderassistent 
VIDEOPRESENTASJONER
Se presentasjoner av teknologien som er tilgjengelig i DS 4.
 
DS NIGHT VISION
Et infrarødt kamera i grillen oppdager fotgjengere og dyr på opptil 200 meters avstand og viser dem på det digitale instrumentpanelet, slik at du blir oppmerksom på faren og kan reagere i tide. Det øker sikkerheten og gjør det mer avslappende å kjøre i mørket.
DS AIR
De usynlige DS AIR-luftdysene er perfekt integrert i dashbordet. Den kompakte designen gjør at dashbordets rene linjer bevares
DS ACTIVE SCAN SUSPENSION
Ved hjelp av et kamera i øvre del av frontruten, fire posisjonssensorer og tre akselerometre gjør DS ACTIVE SCAN SUSPENSION fjæringen stivere eller mykere avhengig av veiforholdene.
INFOTAINMENT 

DS IRIS SYSTEM er vårt nye informasjonssystem med intuitiv og ergonomisk betjening og mange tilpasningsmuligheter. Det fungerer som en personlig assistent og kan styres med berøringsskjermen eller stemmestyring, slik at du kan fortelle systemet hva du vil at det skal gjøre.

 

Med DS SMART TOUCH kan du enkelt velge en av de seks egendefinerte snarveiene dine (reisemål, kontakter, radio, klimaanlegg osv.) uten å ta blikket fra veien. Berøringsskjermen er lett tilgjengelig og gjenkjenner håndbevegelser, for eksempel for å zoome inn og ut, og håndskrift.

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY
Det utvidede head-up-displayet gir en unik visuell opplevelse som minner om utvidet virkelighet. Digital informasjon projiseres på frontruten i et bilde som måler 21 tommer diagonalt, slik at det ser ut som den er 4 meter foran deg på veien. Det gjør at du slipper å ta blikket fra veien.
DS MATRIX LED VISION
DS 4 har en iøynefallende front med DS MATRIX LED VISION-hovedlykter og kjørelys i form av lysstriper med 98 LED-pærer.
NØKKELFRI ADGANG OG START
Når du er ca. to meter fra bilen, låses DS 4 opp automatisk og dørhåndtakene felles ut. Du starter bilen med start-stopp-knappen. Når du forlater bilen, trekkes dørhåndtakene inn igjen, og bilen låses automatisk.
Varsel om kryssende trafikk bak
Systemet bidrar til økt trafikksikkerhet ved å oppdage kjøretøy som befinner seg i blindsonene på sidene av bilen, uansett hvilken hastighet de holder. Systemet har en rekkevidde på opptil 75 meter og varsler deg om farer med en blinkende lysdiode i sidespeilet på den relevante siden. Når du rygger, varsles du om hindringer i bevegelse i en radius på opptil 40 meter i blindsonen bak bilen.
ADVANCED TRACTION CONTROL
Det avanserte antispinnsystemet tilpasser trekkraften på forhjulene, og med systemets tre kjøremoduser kjører du trygt på krevende underlag som snø, sand og gjørme. Hill Assist Descent Control reduserer i tillegg risikoen for å skrense eller miste kontrollen i nedoverbakker med over fem prosent helling.
DS DRIVE ASSIST
DS DRIVE ASSIST er en assistentfunksjon som lar deg ta tilbake kontrollen over bilen når som helst. DS DRIVE ASSIST regulerer hastigheten basert på avstanden til kjøretøyet foran og holder DS 4 der du vil ha den i kjørefeltet. Systemet styrer bilens hastighet og kurs, slik at du får en tryggere og mer avslappende reise.
DS DRIVE ASSIST 2.0

DS DRIVE ASSIST er en assistentfunksjon som lar deg ta tilbake kontrollen over bilen når som helst. DS DRIVE ASSIST regulerer hastigheten basert på avstanden til kjøretøyet foran og holder DS 4 der du vil ha den i kjørefeltet. Systemet styrer bilens hastighet og kurs, slik at du får en tryggere og mer avslappende reise.

 

DS DRIVE ASSIST 2.0 gir deg en enda bedre kjøreopplevelse med delvis automatisert filskift og regulering av hastigheten basert på trafikkskilt.

FOCAL Electra® hifi-anlegg
Dette lydanlegget med 14 høyttalere og total effekt på 690 watt gir en helt unik lydopplevelse. De laminerte rutene med lyddempende folie demper støy utenfra, slik at du hører lyden fra FOCAL Electra®-anlegget bedre.
E-Tense-teknologi
Se videoveiledningene for de ladbare hybridene våre
 
Hvordan fungerer DS 4 E-TENSE?
Finn ut mer om alle fordelene ved DS 4 E-TENSE, blant annet den nye plattformen og hybriddriften.
Hvordan lader du DS 4 E-TENSE?
I denne videoen presenterer vi de ulike lademetodene og forklarer hva de ulike fargene på indikatorene i ladeluken betyr.
Hvordan får du mest mulig ut av din ladbare hybrid?

I denne korte videoen viser vi deg hvordan du bruker hybridmodusen for å optimere ytelsen til din ladbare hybrid.

Få tips til hvordan du får mest mulig ut av bilen din, blant annet hvordan du sparer drivstoff og optimerer rekkevidden.

Ladeløsninger fra vår samarbeidspartner Free2move
Se videoene som viser hvordan du bruker tjenestene fra vår samarbeidspartner Free2move.

DS Automobiles x Free2move: registrering


Se videoer om ladeløsningene

I denne videoen viser vi deg hvordan du registrerer deg for tjenesten Charge My Car i Free2move-appen. Du lærer hvordan du bruker de ulike funksjonene: hvordan du finner ledige offentlige ladestasjoner som passer for din elbil eller ladbare hybrid, hvordan du planlegger reiseruten og hvordan du betaler for lading. Charge My Car gjør det enkelt å kjøre over hele Europa. Du kan bruke tjenesten på smarttelefonen din eller på skjermen i bilen.

Lading av elbil og ladbar hybrid


I denne videoen lærer du hvordan du finner nærmeste ladestasjon, den billigste eller den raskeste, ved hjelp av tjenesten Charge My Car i Free2move-appen, som du kan bruke på skjermen i bilen og på smarttelefonen din. Du kan starte og stoppe ladingen av elbilen eller den ladbare hybriden på alle ladestasjonene i Free2move-nettverket ved hjelp av ladekortet ditt eller smarttelefonen din.

Planlegg kjøreturen


I denne videoen lærer du hvordan du planlegger en lang kjøretur i en elbil eller ladbar hybrid ved hjelp av tjenesten Charge My Car i Free2move-appen. Med tilgang til det største ladenettverket i Europa er det enkelt å finne den beste ruten, uansett hvor langt du skal kjøre.