HOPP TIL INNHOLDET
VIDEOVEILEDNINGER OG INSTRUKSJONSBOK
DS 7 CROSSBACK
Bli bedre kjent med alle funksjonene i bilen din ved å se videoveiledningene og videopresentasjonene våre.
INSTRUKSJONSBØKER

Du finner instruksjonsboken for DS 7 CROSSBACK på nett.

Du har også tilgang til den fra appene Scan MyDS og MyDS.

VIDEOVEILEDNINGER
Se videoveiledninger for DS 7 CROSSBACK
 
Slik bruker du DS ACTIVE SCAN SUSPENSION
Systemet analyserer veien foran bilen og tilpasser fjæringen automatisk ved hjelp av et kamera bak frontruten. Det gir optimal komfort også på ujevnt underlag.
Slik bruker du ADVANCED TRACTION CONTROL
Ekstra kjøremoduser for vanskelig terreng: Mud, Sand og Snow.
Slik bruker du utvidet trafikkskiltgjenkjenning
Systemet gjenkjenner fartsgrenseskilt og flere andre trafikkskilt og viser dem på skjermen foran deg. Det øker sikkerheten og hjelper deg å overholde trafikkreglene. Systemet gjenkjenner stoppskilt, skilt for enveiskjørte gater, forbikjøring forbudt-skilt og skilt som opphever forbikjøringsforbudet.
Slik bruker du DS NIGHT VISION
DS NIGHT VISION gir bedre sikt i mørket takket være et infrarødt kamera i grillen. Systemet kan oppdage fotgjengere og dyr som er over 50 cm høye, på en avstand på opptil 100 meter. I tillegg gir den økte lysstyrken bedre sikt, slik at du kan se opptil 300 meter fremover. Det som skjer foran bilen, vises (i gråtoner) på det digitale instrumentpanelet. Mulige farer er uthevet med gult. Fargen endres til rødt når de kommer nærmere.
Slik bruker du DS CONNECTED PILOT
Systemet regulerer bilens hastighet basert på avstanden til kjøretøyet foran og holder bilens posisjon i kjørefeltet (i midten, mer til høyre eller venstre, avhengig av hvor du pleier å ligge). Stop & Go-funksjonen kan bremse bilen helt ned og kjøre i gang igjen.
Slik aktiverer du DS Connect Nav
I denne videoen forklarer vi trinn for trinn hvordan du aktiverer og konfigurerer de nettbaserte navigasjonstjenestene i DS Connect Nav på skjermen i DS 7 CROSSBACK og DS 3 CROSSBACK. Tjenestene er tilgjengelige via internettforbindelsen i bilens DS Connect Box og bruker ikke data fra mobilabonnementet ditt, heller ikke i utlandet.
VIDEOPRESENTASJONER
Se presentasjoner av teknologien som er tilgjengelig i DS 7 CROSSBACK
 
DS PARK PILOT
Parkeringsassistenten parkerer bilen for deg, enten luken er på langs eller tvers av kjørebanen. Du trenger verken røre ratt eller pedaler. DS PARK PILOT finner selv en parkeringsplass som er stor nok til din DS 7 CROSSBACK, når du kjører forbi i opptil 30 km/t.
DS ACTIVE SCAN SUSPENSION
Det intelligente fjæringssystemet registrerer ujevnheter i veien ved hjelp av kameraet i øvre del av frontruten og flere sensorer. Dataene overføres til en datamaskin som gjør lynraske beregninger og justerer hvert enkelt hjul separat. Basert på disse beregningene gjøres fjæringen stivere eller mykere for å sikre optimal komfort. 
DS ACTIVE LED VISION
DS ACTIVE LED VISION med LED-hovedlykter med tre roterende moduler har flere forskjellige lysmoduser tilpasset ulike kjøreforhold. Modulene tilpasser lynraskt lysvinkel, lysstyrke og lysstrålens rekkevidde etter vær- og lysforholdene. Du har dermed alltid god sikt, uansett om du kjører i byen, på landevei eller på motorvei.
DS NIGHT VISION
I mørket skanner DS 7 CROSSBACK veien ved hjelp av et infrarødt kamera plassert foran i grillen. Systemet kan oppdage fotgjengere og dyr som er opptil 100 meter unna, slik at du blir oppmerksom på faren og kan reagere i tide. 
DS DRIVER ATTENTION MONITORING
Systemet består av et kamera og flere sensorer som følger med på bilens plassering i kjørefeltet og ser etter tegn på at du er trett eller ukonsentrert. Hvis systemet oppdager at du er uoppmerksom eller søvnig, varsles du med et lydsignal og en melding på den midtmonterte skjermen. 
DS CONNECTED PILOT

DS CONNECTED PILOT er enda et skritt i retning selvkjørende biler. Systemet hjelper deg med kjøringen, men du kan når som helst ta tilbake kontrollen over bilen.

Det innovative systemet regulerer bilens hastighet basert på avstanden til kjøretøyet foran og posisjonerer bilen der du vil ha den i kjørefeltet.

Systemet er aktivt i hastigheter opptil 180 km/t og er særlig nyttig ved køkjøring og på motorveien. Det øker sikkerheten og gjør at du kan kjøre mer effektivt og avslappet.

E-TENSE – ladeløsninger

Se videoveiledningene for elbilene våre

 

 

Aktivere fjernstyring
I denne videoen forklarer vi hvordan du registrerer deg for og aktiverer fjernstyringsfunksjonen i MyDS-appen. Du lærer hvordan du oppretter et abonnement på denne funksjonen som holder deg oppdatert om bilens status.
Fjernstyring
Denne videoen viser hvordan du bruker fjernstyringsfunksjonen i MyDS-appen. Du lærer hvordan du stiller inn funksjonen i appen, slik at du kan holde deg oppdatert om bilens status, hvordan du sjekker batteriets ladenivå og ladestatusen, og hvordan du programmerer lading og forhåndstemperering.
Hjemmelading
I denne videoen får du informasjon om hvordan du kan lade bilen hjemme. Finn ut hvordan du lader elbilen din med en vanlig stikkontakt (med standard mode 2-kabel), med en industrikontakt (med forsterket mode 2-kabel) og med en DS-vegglader (mode 3), hvor lang tid det tar å lade med de ulike lademetodene, og når du skal bruke mode 2- og mode 3-kablene som leveres som standard.
Lade med vanlig stikkontakt
I denne videoen lærer du hvordan du lader bilen med en vanlig stikkontakt. Med denne lademetoden kan du lade elbilen hjemme, hos en venn eller på jobb, uten at du trenger en lader. Ladeeffekten når du bruker denne ladeløsningen er 220 V ved 8 A. Det betyr at du kan lade nok til å kjøre 50 km, på fem timer med mode 2-kabelen som leveres som standard.
Lade med industrikontakt
En industrikontakt er tryggere enn en vanlig stikkontakt og lar deg lade elbilen raskere med en forsterket mode 2-kabel. Denne kabelen leveres som ekstrautstyr og gir deg muligheten til å lade med 220 V ved 14 A. Det betyr at du kan lade nok til å kjøre 50 km, på 2,5 timer. Når du bruker mode 2-kabelen som leveres som standard, er ladehastigheten den samme som når du lader med en vanlig stikkontakt. Med ladeeffekt på 220 V ved 8 A kan du lade nok til å kjøre 50 km, på fem timer.
Lade med DS-vegglader
I denne videoen lærer du hvordan du lader bilen med en DS-vegglader. Veggladeren installeres av en fagperson og er den ladeløsningen DS anbefaler for rask lading av elbilen hjemme eller på jobben. Med denne trefasede ladeinstallasjonen får du ladeeffekt på opptil 220 V ved 32 A. Det betyr at du kan lade nok til å kjøre 50 km, på 1 time og 10 minutter med den trefasede mode 3-kabelen som leveres som standard.

Ladeløsninger fra vår samarbeidspartner Free2move

Se videoene som viser hvordan du bruker tjenestene fra vår samarbeidspartner Free2move.

 

 

DS Automobiles x Free2move: registrering


Se videoer om ladeløsningene

I denne videoen viser vi deg hvordan du registrerer deg for tjenesten Charge My Car i Free2move-appen. Du lærer hvordan du bruker de ulike funksjonene: hvordan du finner ledige offentlige ladestasjoner som passer for din elbil eller ladbare hybrid, hvordan du planlegger reiseruten og hvordan du betaler for lading. Charge My Car gjør det enkelt å kjøre over hele Europa. Du kan bruke tjenesten på smarttelefonen din eller på skjermen i bilen.

Lading av elbil og ladbar hybrid


I denne videoen lærer du hvordan du finner nærmeste ladestasjon, den billigste eller den raskeste, ved hjelp av tjenesten Charge My Car i Free2move-appen, som du kan bruke på skjermen i bilen og på smarttelefonen din. Du kan starte og stoppe ladingen av elbilen eller den ladbare hybriden på alle ladestasjonene i Free2move-nettverket ved hjelp av ladekortet ditt eller smarttelefonen din.

Planlegg kjøreturen
 

I denne videoen lærer du hvordan du planlegger en lang kjøretur i en elbil eller ladbar hybrid ved hjelp av tjenesten Charge My Car i Free2move-appen. Med tilgang til det største ladenettverket i Europa er det enkelt å finne den beste ruten, uansett hvor langt du skal kjøre.