HOPP TIL INNHOLDET
VIDEOVEILEDNINGER OG INSTRUKSJONSBØKER
DS 7 E-TENSE
Bli bedre kjent med alle funksjonene i bilen din ved å se videoveiledningene og videopresentasjonene våre.
INSTRUKSJONSBØKER

Du finner instruksjonsboken for DS 7 på nett.

Du har også tilgang til den fra appene Scan MyDS og MyDS.

VIDEOVEILEDNINGER
Se videoveiledninger for alle versjoner av DS 7.
DS INFOTAINMENT

I denne videoen ser du hvordan du bruker infotainmentsystemet i din DS. Du lærer:
 

  • hvordan du kan tilpasse infotainmentsystemet til dine behov
  • hvordan du kan tilpasse innholdet og førerinformasjonen på berøringsskjermen
  • hvordan du kan legge til og fjerne sider på berøringsskjermen
DS NIGHT VISION

I denne videoen ser du hvordan DS NIGHT VISION fungerer. Systemet har et infrarødt kamera som oppdager fotgjengere og dyr på og langs veien. Du lærer:

 

  • hvordan du kan se på skjermen at systemet er klart til bruk
  • hvordan du får opp bildet på skjermen
  • hvordan du slår på og av NIGHT VISION
DS IRIS SYSTEM

I denne videoen ser du hvordan DS IRIS SYTEM fungerer. Det innovative og intuitive informasjonssystemet omfatter også nettbasert navigasjon og en personlig assistent. Du lærer:

 

  • hvordan du får tilgang til funksjonene på førerdisplayet
  • hvordan du kan tilpasse visningen
  • hvordan du får tilgang til funksjonene i din DS 7
  • hvor du finner varslingssenteret og ofte brukte funksjoner

VIDEOPRESENTASJONER

Se presentasjoner av teknologien som er tilgjengelig i DS 7.

DS PIXEL LED VISION 3.0

De intelligente DS PIXEL LED VISION 3.0-hovedlyktene bidrar til økt sikkerhet ved å tilpasse lyset etter omgivelsene (by, landevei, vær osv.) og lyse opp svinger.

 

PIXEL-funksjonen lar deg kjøre med fjernlyset på uten å blende trafikanter foran deg eller møtende trafikk.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION
Det intelligente fjæringssystemet registrerer ujevnheter i veien i sanntid ved hjelp av kameraet i øvre del av frontruten og flere sensorer. Dataene overføres til en datamaskin som gjør lynraske beregninger og justerer hvert enkelt hjul separat. Basert på disse beregningene gjøres fjæringen stivere eller mykere for å sikre optimal komfort i DS 7.
DS NIGHT VISION
Et infrarødt kamera i grillen oppdager fotgjengere og dyr som er mellom 0,5 og 100 meter unna, og viser dem på det digitale instrumentpanelet, slik at du blir oppmerksom på faren og kan reagere i tide. Det øker sikkerheten og gjør det mer avslappende å kjøre i mørket.
DS DRIVER ATTENTION MONITORING
Systemet består av et kamera og flere sensorer som følger med på bilens plassering i kjørefeltet og ser etter tegn på at du er trett eller ukonsentrert. Hvis systemet oppdager at du er uoppmerksom eller søvnig, varsles du med et lydsignal og et varsel på det digitale instrumentpanelet.
DS DRIVE ASSIST
DS DRIVE ASSIST er en assistentfunksjon som lar deg ta tilbake kontrollen over bilen når som helst. Systemet er et nytt skritt på veien mot selvkjørende biler. Denne innovative funksjonen regulerer hastigheten basert på avstanden til kjøretøyet foran og holder DS 7 der du vil ha den i kjørefeltet. Den tilpasser hastigheten og holder bilens posisjon i kjørefeltet, slik at du får en tryggere og mer avslappende reise. 
UTVIDET TRAFIKKSKILTREGISTRERING
Systemet gjenkjenner fartsgrenseskilt og flere andre trafikkskilt og viser dem på skjermen foran deg.
FOCAL Electra®-lydanlegg
Lydanlegget i DS 7 består av 14 høyttalere, inkludert subwoofer og forsterker med en total effekt på 515 watt som gir en helt unik lydopplevelse. 
DS IRIS SYSTEM
Det nye informasjonssystemet, DS IRIS SYSTEM, er enkelt å bruke og kan tilpasses akkurat slik du vil ha det. Det omfatter en personlig assistent, berøringsskjerm og stemmestyring. DS IRIS SYSTEM gjør det du vil, når du vil.
360 Vision

DS 7 har nyeste generasjons digitale kameraer foran og bak. Bildene fra kameraene vises på 12-tommersskjermen.
 

360 Vision hjelper deg når du skal manøvrere bilen i lav hastighet. Systemet viser bilen og området rundt bilen i fugleperspektiv. Visningen oppdateres etter hvert som bilen beveger seg.

E-Tense-teknologi

Se videoveiledningene for de ladbare hybridene våre

 

 

Hvordan fungerer DS 7?
DS 7 fås som ladbar hybrid med motoreffekt på opptil 360 hk og firehjulsdrift. Se de ulike lademetodene du kan velge mellom, hvor lang tid det tar å lade med de ulike lademetodene, og hva de ulike fargene på indikatorene i ladeluken betyr.

Ladeløsninger fra vår samarbeidspartner Free2move

Se videoene som viser hvordan du bruker tjenestene fra vår samarbeidspartner Free2move.

 

 

DS Automobiles x Free2move: registrering


Se videoer om ladeløsningene

I denne videoen viser vi deg hvordan du registrerer deg for tjenesten Charge My Car i Free2move-appen. Du lærer hvordan du bruker de ulike funksjonene: hvordan du finner ledige offentlige ladestasjoner som passer for din elbil eller ladbare hybrid, hvordan du planlegger reiseruten og hvordan du betaler for lading. Charge My Car gjør det enkelt å kjøre over hele Europa. Du kan bruke tjenesten på smarttelefonen din eller på skjermen i bilen.

Lading av elbil og ladbar hybrid


I denne videoen lærer du hvordan du finner nærmeste ladestasjon, den billigste eller den raskeste, ved hjelp av tjenesten Charge My Car i Free2move-appen, som du kan bruke på skjermen i bilen og på smarttelefonen din. Du kan starte og stoppe ladingen av elbilen eller den ladbare hybriden på alle ladestasjonene i Free2move-nettverket ved hjelp av ladekortet ditt eller smarttelefonen din.

Planlegg kjøreturen


I denne videoen lærer du hvordan du planlegger en lang kjøretur i en elbil eller ladbar hybrid ved hjelp av tjenesten Charge My Car i Free2move-appen. Med tilgang til det største ladenettverket i Europa er det enkelt å finne den beste ruten, uansett hvor langt du skal kjøre.