HOPP TIL INNHOLDET
 VIDEOVEILEDNINGER OG INSTRUKSJONSBOK
DS 9 E-TENSE
Bli bedre kjent med alle funksjonene i din DS 9 ved å se videoveiledningene og videopresentasjonene våre.
INSTRUKSJONSBØKER

Du finner instruksjonsboken for DS 9 på nett.

Du har også tilgang til den fra appene Scan MyDS og MyDS.

VIDEOPRESENTASJONER
Se presentasjoner av teknologien som er tilgjengelig i DS 9.
 
DS ACTIVE SCAN SUSPENSION
Det intelligente fjæringssystemet registrerer ujevnheter i veien ved hjelp av kameraet i øvre del av frontruten og flere sensorer. Dataene overføres til en datamaskin som gjør lynraske beregninger og justerer hvert enkelt hjul separat. Basert på disse beregningene gjøres fjæringen stivere eller mykere for å sikre optimal komfort. 
DS ACTIVE LED VISION
DS ACTIVE LED VISION med LED-hovedlykter med tre roterende moduler har flere forskjellige lysmoduser tilpasset ulike kjøreforhold. Modulene tilpasser lynraskt lysvinkel, lysstyrke og lysstrålens rekkevidde etter vær- og lysforholdene. Du har dermed alltid god sikt, uansett om du kjører i byen, på landevei eller på motorvei.
DS DRIVE ASSIST

DS DRIVE ASSIST er en assistentfunksjon som lar deg ta tilbake kontrollen over bilen når som helst. Systemet regulerer hastigheten basert på avstanden til kjøretøyet foran og holder DS 9 der du vil ha den i kjørefeltet. Det styrer bilens hastighet og kurs, slik at du får en tryggere og mer avslappende reise.

Systemet styrer også stopp (inntil tre sekunder) og start ved køkjøring.

DS NIGHT VISION
I mørket skanner DS 9 veien ved hjelp av et infrarødt kamera plassert foran i grillen. Systemet kan oppdage fotgjengere og dyr som er opptil 100 meter unna, slik at du blir oppmerksom på faren og kan reagere i tide. 
DS DRIVER ATTENTION MONITORING
Systemet består av et kamera og flere sensorer som følger med på bilens plassering i kjørefeltet og ser etter tegn på at du er trett eller ukonsentrert. Hvis systemet oppdager at du er uoppmerksom eller søvnig, varsles du med et lydsignal og en melding på den midtmonterte skjermen. 
DS PARK PILOT

Med DS PARK PILOT er det enkelt å parkere.

Det smarte systemet finner selv en parkeringsplass som er stor nok til din DS 9, når du kjører forbi i opptil 30 km/t. Systemet parkerer så bilen for deg, enten luken er på langs eller tvers av kjørebanen. Du trenger verken røre ratt eller pedaler.

Ladeløsninger fra vår samarbeidspartner Free2move
Se videoene som viser hvordan du bruker tjenestene fra vår samarbeidspartner Free2move.

 

 

DS Automobiles x Free2move: registrering


Se videoer om ladeløsningene

I denne videoen viser vi deg hvordan du registrerer deg for tjenesten Charge My Car i Free2move-appen. Du lærer hvordan du bruker de ulike funksjonene: hvordan du finner ledige offentlige ladestasjoner som passer for din elbil eller ladbare hybrid, hvordan du planlegger reiseruten og hvordan du betaler for lading. Charge My Car gjør det enkelt å kjøre over hele Europa. Du kan bruke tjenesten på smarttelefonen din eller på skjermen i bilen.

Lading av elbil og ladbar hybrid


I denne videoen lærer du hvordan du finner nærmeste ladestasjon, den billigste eller den raskeste, ved hjelp av tjenesten Charge My Car i Free2move-appen, som du kan bruke på skjermen i bilen og på smarttelefonen din. Du kan starte og stoppe ladingen av elbilen eller den ladbare hybriden på alle ladestasjonene i Free2move-nettverket ved hjelp av ladekortet ditt eller smarttelefonen din.

Planlegg kjøreturen


I denne videoen lærer du hvordan du planlegger en lang kjøretur i en elbil eller ladbar hybrid ved hjelp av tjenesten Charge My Car i Free2move-appen. Med tilgang til det største ladenettverket i Europa er det enkelt å finne den beste ruten, uansett hvor langt du skal kjøre.