HOPP TIL INNHOLDET

RESERVEHJUL

Ekstra trygghet

På noen modeller må du velge forberedelse for reservehjul når du kjøper bilen for å kunne utstyre bilen med reservehjul.

 

DS Service tilbyr en komplett reservehjulpakke, slik at du er forberedt hvis du skulle punktere.
 

Pakken inkluderer:

  • reservehjul
  • verktøysett for montering av reservehjulet
  • reservehjulholder for noen modeller(i) Du får mer informasjon hos forhandleren.  
  • arbeid

RÅD OM RESERVEHJUL

Dersom du vil utstyre bilen med reservehjul, må den være forberedt for dette. På noen modeller(i) Du får mer informasjon hos forhandleren.  er dette ekstrautstyr som må velges når bilen bestilles.

Hvis du ikke har valgt dette ekstrautstyret, kan du bruke dekkreparasjonssettet eller få hjelp av DS Assistanse. Serviceavtalene og avtalene om utvidet garanti dekker veihjelp ved punktering(i) Se vilkårene for DS Assistanse. .

Elbiler og hybridbiler kan ikke utstyres med reservehjul på grunn av størrelsen på batteriet. Bruk dekkreparasjonssettet eller be om hjelp fra DS Assistanse.

DS OG MILJØET

DS Automobiles er en ansvarlig produsent som er aktivt involvert i avfallshåndteringen av skadelige stoffer(i) Du finner mer informasjon på www.stellantis.com. .

DS Automobiles og deres nettverk har forpliktet seg til å verne om miljøet i hele bilens livssyklus(i) Du finner mer informasjon på www.stellantis.com. , fra konstruksjon til resirkulering av brukte deler.

Skreddersydde tjenester

DS Service
DS Service gir deg førsteklasses service for bekymringsfritt bilhold.
Servicetilbud
DS Service gir deg skreddersydde tilbud i hele bilens levetid.