HOPP TIL INNHOLDET

DS AERO SPORT LOUNGE

Konseptbilen som gjør bilkjøring til en opplevelse

Fremtidens bil er her. DS AERO SPORT LOUNGE er et tydelig bevis på DS Automobiles' ambisjoner for nyskapende bildesign tuftet på ekspertise og ekte lidenskap. Den er et kunstverk på hjul som forvandler hver eneste kjøretur til en inspirerende reise.
Moderne linjer
DS AERO SPORT LOUNGE er bred, lav og lang med en taklinje som buer nedover og gir en aerodynamisk kupédesign. Kupeen er lys og byr på enestående komfort på alle sitteplasser. 
Lyssignatur
DS AERO SPORT LOUNGE utnytter elektrifiseringens mange muligheter og har E-TENSE-lyssignatur, belyste logoer og iøynefallende lysgrafikk. 

Aerodynamiske linjer

Med sin svalelignende form og lekre Crystal Pearl-farge nærmest svever DS AERO SPORT LOUNGE over veien. Selv om taklinjen buer nedover, er det god plass innvendig. Kameraer i stedet for sidespeil gir bilen et stilrent og dynamisk utseende.

Eleganse og teknologi

DS AERO SPORT LOUNGE har en svært romslig kupé med en sportslig profil. Føreren og passasjeren foran kan styre ulike funksjoner på hver sin skjerm. Nødvendige navigeringsfunksjoner vises midt på dashbordet, mens kjøreinformasjon projiseres på frontruten med utvidet virkelighet.

Kvalitetsmaterialer

DS AERO SPORT LOUNGE kombinerer kunst og teknologi ved å utnytte fagkunnskapen til kunstnere og håndverkere og bruke materialer som halm, bomullssateng og mikrofiber fremstilt av tre ulike materialer.
Halm
Bomullssateng
Mikrofiber laget av tre ulike materialer

Teknologi i kupeen

Midtkonsollen er utstyrt med teknologier som Leap Motion og Ultrahaptic som lar deg styre funksjoner med håndbevegelser og få haptiske tilbakemeldinger.

Kraft og komfort

IRIS, den kunstige intelligensen i DS AERO SPORT LOUNGE, gjør det mulig å betjene mange funksjoner med stemmen. E-TENSE-drivlinjen leverer 500 kW og er koblet til en ny generasjon batteri på 110 kWh. Det gir en rekkevidde på over 650 km og akselerasjon fra 0 til 100 km/t på kun 2,8 sekunder. Aktiv fjæring med DS ACTIVE SCAN SUSPENSION gir optimal komfort.

Et avansert teknologisk laboratorium

Våre Formel E-førere tester DS E-TENSE PERFORMANCE under reelle forhold. Den er utstyrt med et unikt regenerativt bremsesystem for batteriet på 600 kW, og kan akselerere fra 0 til 100 km/t på 2 sekunder.

Fremtidens bil

Konseptbilen DS E-TENSE PERFORMANCE

Med sin nyskapende design er konseptbilene fra DS rene kunstverk.

Ekspertise

Bli med bak kulissene i DS Automobiles' verksteder