HOPP TIL INNHOLDET

HISTORIE

Et merke som tenker nytt
DS Automobiles ble opprettet i 2014 og har siden den gang stått for vågemot og nytenking. Inspirert av den første DS-modellen, som ble avduket på bilutstillingen i Paris i 1955, utfordrer merket de etablerte reglene for konstruksjon av biler.

Opphavet til DS: et ikon til inspirasjon

Den første DS-modellen kom i 1955 og ble en sensasjon på bilutstillingen i Paris. Modellen står igjen som et ikon i bilhistorien. Den innovative og elegante modellen var selve innbegrepet på fransk luksus og ekspertise og definerer den dag i dag filosofien som ligger til grunn for utformingen av bilene våre.

Tidløse teknologiske signaturer

Når vi utvikler nye modeller, har vi fortsatt nyskaping for øye. Vi videreutvikler eksisterende teknologi, som svingbare lykter og hydraulisk fjæring, og gjør dem til unike, identifiserende elementer tilpasset nye forventninger i markedet. 

UNIK

DS PIXEL LED VISION 3.0

Den første DS-modellen skilte seg ut med svingbare lykter.  DS 7 er utstyrt med intelligente DS PIXEL LED VISION 3.0-hovedlykter som øker sikkerheten. Disse lyktene tilpasser lyset etter omgivelsene (bygater, landeveier, vær osv.) og lyser opp svinger slik at sikten blir optimal.

PIXEL-funksjonen lar deg kjøre med fjernlyset på uten å blende trafikanter som er foran deg eller kommer imot.

 
DS ACTIVE SCAN SUSPENSION
Den hydrauliske fjæringen er erstattet med DS ACTIVE SCAN SUSPENSION, som analyserer veidata i sanntid for å justere fjæringens fasthet og gi best mulig kjørekomfort. 
DS CORNETS
DS Cornets er inspirert av den første, ikoniske DS-modellen. De er plassert på hver side av DS 9 og fungerer som sidemarkeringslys. De smale, stilfulle lyktene glir naturlig inn i modellens elegante design. 

Vi fortsetter å skrive historie

Merket DS Automobiles har en lang tradisjon. Våre dyktige konstruktører og designere bruker sin ekspertise til å fortsette å skrive vår historie og utvikle nye biler. Under deres kyndige blikk skapes teknologisk avanserte biler med unike egenskaper.

SE MER

Nyheter fra DS

Få siste nytt om DS Automobiles og les om arrangementene vi deltar på. 

Samarbeidspartnere

Les mer om våre dyktige samarbeidspartnere.