HOPP TIL INNHOLDET
La Malle Bernard og DS Automobiles: eksklusivt samarbeid.
La Malle Bernard: Kunsten av å reise i fransk stil av DS Automobiles.

Paris, 17. juli 2023

 

I UNESCO har den franske matkulturen fått en spesiell status som en viktig del av menneskehetens arv. Den representerer eleganse, god smak og vennlighet, som er typisk for den franske måten å leve på. Maten viser mangfoldet og de gode smakene fra ulike regioner i Frankrike, noe som gjør landet stolt og kjent. Dette tiltrekker også turister fra hele verden.

La Malle Culinaire : Ett eksklusivt samarbeid

Ved å fokusere på en estetisk og kulturell tilnærming til reise, har DS Automobiles samarbeidet med La Malle Bernard for å lage en eksklusiv kulinarisk koffert utviklet av stjernekokken Julien Dumas.

Den kulinariske kofferten oppmuntrer til utforsking av lokale kulturer, møter og praksisen med fransk livsstil mens man reiser, for å skape mer nysgjerrighet, autentisitet og kvalitet i reiseopplevelsen.

Den kulinariske kofferten fra DS Automobiles er designet av DS DESIGN STUDIO PARIS i samarbeid med Julien Dumas og La Malle Bernard. Kofferten har førsteklasses materialer, med nappa-skinn utenpå i en Grå Perle-farge som matcher ESPIRIT DE VOYAGE-samlingen, og Alcantara® inni for å dekke panelene som er laget av poppelvedsfat. Den har også en preging med ESPIRIT DE VOYAGE-signaturen
« Da jeg designet denne kofferten, tenkte jeg på ulike ingredienser og reiser til mine produsenter. Jeg brukte en oljeflaske for å fylle den med ristet valnøttolje fra Massif Central, glasskrukker for tørket og røkt ørret og tangkaviar, reagensrør for Maceron-pepper, tørket tang og ferske urter. Krukkene ble brukt til å bringe med seg tangtartar, tørket ørret, tørkede kamskjell og epleeddik fra Paris-området og Bretagne, spesielt fra Jean-Marie og Valérie Pédron. » 
Julien Dumas, gastronomisk ambassadør for DS Automobiles.
La Malle Pique-Nique : En epikurisk opplevelse, med DS Automobiles' signatur.

I anledning lanseringen av DS 9 Esprit de Voyage, presenterer DS Automobiles en ny iterasjon med "Malle Pique-Nique", fremdeles håndlaget av Malle Bernard, den eldste koffertprodusenten i Frankrike, og som er klassifisert som en levende del av fransk kulturarv.

 

For å fullt ut nyte en unik gastronomisk opplevelse, tilbyr DS Automobiles en ny "Malle Pique-Nique" som har krevd flere titalls timer med arbeid.

 

Designet for en piknik for fire personer, består "Malle Pique-Nique" av et bredt utvalg av beholdere og tilbehør.

GLEDEN VED REISEN
Esprit de Voyage-samlingen: kom og opplev kunsten med å reise i fransk stil
Inspirert av reisen og fransk håndverk, presenterer DS Automobiles sin Esprit de Voyage-samling. Denne begrensede kolleksjonen tilfører ytterligere raffinement til våre modeller, og inviterer deg til å utforske og reise. Eksepsjonell, elegant, eksklusiv: tre ord som beskriver en uforglemmelig opplevelse midt i kunsten av å reise i fransk stil.