HOPP TIL INNHOLDET
The Art of Travel, en fransk nytolkning
THE ART OF TRAVEL, EN FRANSK NYTOLKNING
Paris, 19. september 2023
DS Automobiles har laget en dokumentar kalt "The Art of Travel – En fransk nytolkning," som vises på førpremiere de kommende ukene på Prime Video og er nå tilgjengelig på YouTube. Dokumentaren feirer den franske livsstilen gjennom en reise som utforsker forskjellige former for epicurisme og sansenes glede.

Frankrike er blant de mest besøkte landene i verden og tilbyr utrolige opplevelser for turister og reisende. Landet er rikt på kunst, historie og bemerkelsesverdige steder i byer, landskap og regioner.

 

Seamus Kearney, en erfaren reisejournalist, har tilbrakt 30 år med å utforske verden. I en 46-minutters dokumentar, tar han oss med på en reise i en luftballong, på Orient Express-toget og i en DS 7 E-TENSE-bil for å møte mennesker som deler den franske livsfilosofien om å nyte livets gleder gjennom reisekunsten.

 

Fra Paris til Korsika, gjennom Normandie og Loiredalen med sine majestetiske slott, får vi høre refleksjoner fra Béatrice Foucher, tidligere toppleder i DS Automobiles, og Ramy Fischler, en designer med visjoner for fremtiden.

 

Dokumentaren, skapt av Cédric Leprettre, er et originalt prosjekt fra MOGUL i samarbeid med DS Automobiles.

The French Art of Travel ifølge DS Automobiles
Opplev den franske reisekunsten med DS Automobiles og ta deg en pause fra hverdagen, et øyeblikk hvor tiden står stille mens du utforsker verdens eleganse.