VÅR ARV Slik skapes fremtidens bil

DS Automobiles ble grunnlagt i 2014 og er blitt et symbol på dristighet og innovasjon. Med inspirasjon hentet fra den originale DS, som ble presentert på bilutstillingen i Paris i 1955, har merket samlet den fremste fagkunnskapen for å utfordre de etablerte standardene i bransjen og utvikle fremtidens biler.

DS - vår arv

DS' fødsel: et inspirerende ikon

I 1955 vakte den første DS oppsikt på bilutstillingen i Paris, hvor den for alltid markerte sin plass i bilhistorien. Modellen var preget av innovasjon, grasiøse linjer og var selve innbegrepet på fransk fagkunnskap og fremsynthet, noe som den dag i dag definerer filosofien som ligger i kjernen av vårt DNA og inspirerer alle våre modeller.

Tidløse teknologiske signaturer

Fra DS i forrige århundre og til dagens og morgendagens modeller arbeider våre team med samme ønske om nyutvikling, særpreg og eleganse for å videreutvikle eksisterende teknologi som f.eks. svingbare lykter eller hydraulisk fjæring og gjøre dem til markante identitetselementer som er tilpasset nye forventninger til mobilitet.

DS - vår arv

TEKNOLOGI  

DS ACTIVE LED VISION

Den første DS skilte seg ut med sine svingbare lykter. DS 7 og DS 9 har DS ACTIVE LED VISION. Denne innovative teknologien består av en hovedlykt og tre roterende moduler som kan dreies etter omgivelsene. Dette garanterer optimal sikt på veien.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

I tråd med DS Automobiles' opphav er den hydrauliske fjæringen erstattet av DS ACTIVE SCAN SUSPENSION, som analyserer veidata i sanntid for å justere fjæringens fasthet eller smidighet og sikre en best mulig kjørekomfort.

DS CORNETS

DS Cornets er montert på hver side av DS 9 og fungerer som sidemarkeringslys, med en klar henvisning til den første, ikoniske DS. Lysene er slanke og fremtredende og glir inn i denne elegante modellens lyssignatur.

DS - vår arv

DS-historien fortsetter

Med merkets rikholdige fortid og fremtidsrettede verdier i ryggen bruker vårt team av ingeniører og designere sine unike kunnskaper om fransk luksus til å fortsette å skrive historie og designe fremtidens biler. Under deres kyndige blikk blir våre biler til teknologisk avanserte modeller med en uforlignelig profil og personlighet.