DS AERO SPORT LOUNGE: KUNSTEN AV Å REISE

26 FEBRUAR 2020

Med DS AERO SPORT LOUNGE bringer DS Automobiles liv i en ny form for bil. Denne konseptbilen innbyder så mye som elegant, mystisk som sjenerøs, intelligent som poetisk, og skygger for fremtiden vår.

DIMENSJONER KREFTER REKKEVIDDE

 

Lengde : 5 meter

Bredde : 2,10 meter

 

Elektrisk motor på 500 kW (680 hestekrefter)

0 til 100 km/t på 2,8 sekunder

650 km i WLTP¹

Et pust av innovasjon

En høy sittestilling, god sikt og førsteklasses komfort som du kan gi aerodynamisk og teknisk effektivitet og en ekstraordinær design. Karakteren til DS AERO SPORT LOUNGE er unik. Gjennom proporsjoner og kroppsform, dirigerer DS AERO SPORT LOUNGE luftstrømmen for å optimalisere aerodynamisk effektivitet. Omrisset er preget av signaturen E-TENSE belysning, symbolsk for den 500kW elektriske motoren. DS MATRIX LED VISION-lysene er forbundet med kjørelys på dagtid og DS LIGHT VEIL, opplyste paneler som forhåndsviser den fremtidige DS-signaturen.

Reise blir en kunstform

DS Automobiles har kommet med en ny design for å lage en maskin å reise i. Skjermene er ikke lenger i forkant. Elementer av navigasjon og infotainment blir projisert på dashbordet mens informasjonen som er nødvendig for kjøring vises på frontruten i en forsterket virkelighet. Fusjon av informasjon og underholdning utrydder begrensningene for berøringsputer. Mellom setene fungerer det sentrale armlenet som en guide. Gjennom Leap Motion og Ultrahaptics teknologier gjør du en håndbevegelse og får et sensorisk svar. IRIS kunstig intelligens ligger i sentrum av dashbordet, og lar deg kontrollere alt via enkel samtale.

Kombinasjonen av luksuriøs fransk savoir-faire og nye kvalitetsmaterialer gir opphav til Future Craft

Stripen på dashbordet og baksiden av setene er kledd med halmmarquetry. Dette konstruerte materialet representerer en perfekt kombinasjon mellom luksuriøst håndverk og ønsket om å arbeide mot bærekraft. De store setene er pyntet med sateng bomull rundt skumteknologi med høy tetthet som setter komfort først. I dørene tillater en tekstilteknikk av flettet tre-materiale mikrofiber omgivelseslys inn i cockpiten. Den unike flettingen, tegnet på en utrolig håndverker, kombinerer kunst og teknologi.