DS ELBIL

Nye DS 3: En elbil i luksusklassen

Den nye, helelektriske DS 3 er like romslig innvendig som versjonene med forbrenningsmotor og byr på stor kjøreglede og topp komfort. E-TENSE-motoren bygger på den samme teknologien som sikret DS Automobiles’ Formel E-team verdensmestertittelen i 2019 og 2020, og gir en rekkevidde på hele 400 km (WLTP). En perfekt kombinasjon av stil og ytelse.

E-TENSE KOMPROMISSLØS ELBIL

Samtidig som vi har bevart de innvendige målene til DS 3 E-TENSE, byr vår helelektriske versjon på både kjøreglede og komfort. Takket være E-TENSE-motoren, med teknologier som står bak seirene til DS Automobiles i formel E i 2019 og 2020, får du en rekkevidde på 403 km (WLTP). En kombinasjon av ytelse og eleganse. 

DS ELBIL

REKKEVIDDE Mer om elbilens rekkevidde

En ny verden åpner seg

En rekke faktorer kan påvirke rekkevidden på elbilen, bl.a. værforhold og kjørestil. Mer om elementene som påvirker hvor effektivt batteriet i en elbil er.

Hastighet

Hastighet er den enkeltfaktoren som i størst grad påvirker elbilens rekkevidde. Ved jevn hastighet på 130 km/t vil rekkevidden til en elbil bare være halvparten av oppgitt WLTP-rekkevidde.

Kjørestil og terreng

Kjørestil og terreng påvirker elbilens rekkevidde. Hvis du kjører med jevn hastighet, ivaretar du rekkevidden. I tillegg til eco-modus, som kan velges blant de tre kjøremodusene, anbefaler vi deg å kjøre slik at du reduserer forbruket. Gjenvinning av bremseenergi og smidig kjøring gjør det mulig å forbruke opptil 20 % mindre.

Temperaturregulering

Sterk varme eller kulde påvirker de kjemiske reaksjonene i batteriene, slik at de ikke kan opprettholde et optimalt ladenivå. Varmeapparatet som brukes i begynnelsen av turen, bruker mye batteri. Det er derfor en fordel å varme opp eller klimaregulere kupeen på forhånd fra MyDS-appen mens bilen ennå blir ladet.

Lad batteriene

Våre teknologier for bedre rekkevidde

Forhåndstemperering av kupeen

Kjøremoduser

Gjenvinning av bremseenergi

Når velvære rimer på rekkeviddeSE MER
DS ELBIL
Velg den kjøremodusen som passer for degSE MER
DS ELBIL
Bilen lades under kjøringenSE MER
DS ELBIL

LADING Det er alltid rett øyeblikk for å lade.

Det finnes forskjellige måter å lade batteriet i elbilen på. Ifølge lademodusen du har valgt, blir ladetiden pluss eller minus lang.

Du kan velge å lade der du vanligvis parkerer bilen. Hjemme om natten eller i løpet av arbeidsdagen, for eksempel. På lengre turer kan du stoppe og ta en pause ved en hurtigladestasjon. Du lader opp til 80 % på 30 minutter.

Ladestasjoner

Gjennomtenkte løsninger og tjenester for deg

Hurtiglading hjemme

Ladekabler

Lad enkelt hjemme hos deg selvSE MER
DS ELBIL
To kabler for å koble seg til uansett hvor du erSE MER
DS ELBIL

Vi har løsninger tilpasset dine behov

DS Automobiles hjelper deg å finne og montere den ladeløsningen som er best tilpasset dine b ehov. Det kan være alt fra en vanlig stikkontakt til en hjemmelader montert av vår samarbeidspartner DEFA.

KONTROLL Styr bilen med fingrene

Kontroll elbilen fra mobilen med appen MyDS

Informasjon om rekkevidde

Med mobilappen MyDS ser du ladetilstand eller estimert gjenværende rekkevidde i sanntid. Når bilen din er koblet til, nevnes også forventet ladetid og hastighet.

Fjernlading

Med fjernladingskontrollen kan du bruke MyDS-appen til å starte eller programmere en lading. Denne funksjonen gjør det mulig å lade når prisen er lavest i løpet av døgnet.

Fjernstyring av varme og klimaanlegg

Varmeapparatet eller klimaanlegget i bilen kan fjernstyres, slik at kupeen kan forhåndsoppvarmes. Denne komfortable funksjonen ivaretar rekkevidden på batteriet hvis bilen lades.

Sinnsro FORDELENE MED EN ELEKTRISK BIL

En renere og kraftigere bil

Den nye DS 3 E-TENSE er konstruert som en elbil helt fra begynnelsen. Kombinasjonen av lekker design og god komfort gir enestående kjøreglede. Gjør deg klar til en helt ny kjøreopplevelse med et dreiemoment som er tilgjengelig helt fra start og svært god energiutnyttelse.

Skap et privilegert forhold til byen

I mange byer er det innført trafikkbegrensninger for å begrense luftforurensningen. Den nye DS 3 E-TENSE har et blått LED-lys øverst i frontruten som tydelig viser at det dreier seg om en elbil. Du kan dermed også kjøre i en del soner med trafikkbegrensninger.

Dra nytte av elbil fordeler

Når du kjører elbil, kan du ha rett til tilskudd og avgiftsfritak.

Få enklere service

Med forenklet motor trenger elbilene mindre service. Elmotor er dessuten en av de mest effektive motortypene hvor du kan bevare levetiden til visse deler. Bremseskivene blir dermed saktere slitt takket være gjenvinning av bremseenergi.

Våre forpliktelser for elbilene våre

1 – BATTERI MED KAPASITETSGARANTI I 8 ÅR ELLER 160 000 KM
2 – DS ASSISTANSE
Kjør trygt hver dag, hele døgnet.
3 – E-EKSPERTSENTER
Spesialistene våre tar vare på bilen din og svarer på alle spørsmål.
4 – E-SERVICEAVTALE (ANBEFALES)
Alt av vedlikehold, deler og tilpassede tjenester er inkludert.
5 – GODKJENT LADELØSNING (ANBEFALES)
ePro-vegglader, den best egnede hjemmeladeren montert av fagfolk.
6 – ALTERNATIV TRANSPORT
Tilbys alltid.
7 – PROGRAMVAREOPPDATERINGER I HELE BILENS LEVETID
Bidrar til en god kjøreopplevelse.
8 – LADING TIL 80 %
Etter hvert verkstedbesøk.
9 – TILBUD OG TIMEBESTILLING PÅ NETT
Bestill* time og få et prisoverslag for servicearbeidet. (* Hvis tilgjengelig.)
10 – RENGJØRING AV BILEN ETTER HVERT VERKSTEDBESØK

Kontakt nærmeste forhandler hvis du vil vite mer.

Juridiske merknader ¹ Elbil: Verdiene for rekkevidde og strømforbruk er målt med WLTP-testprosedyren, som ble tatt i bruk for typegodkjenning av nye biler 1. september 2018. Verdiene avhenger av faktiske bruksforhold og faktorer som hastighet, kupétemperatur, kjørestil og utetemperatur. Ladetiden avhenger særlig av effekten til bilens innebygde lader, ladekabelen, type ladestasjon og ladestasjonens effekt. Kontakt forhandleren for mer informasjon. Du finner også mer informasjon her. Hybrid: Drivstofforbruk, CO₂-utslipp og rekkevidde samsvarer med WLTP-testprosedyren som nybiler godkjennes etter fra 1. september 2018. WLTP-metoden erstatter den tidligere NEDC-prosedyren. De mer realistiske testforholdene gjør at drivstofforbruk og CO₂-utslipp som måles i henhold til WLTP, i mange tilfeller er høyere enn dem som måles i henhold til NEDC. Drivstofforbruk, CO₂-utslipp og rekkevidde avhenger av faktiske bruksforhold og ulike faktorer som ladehyppighet, kjørestil, hastighet, utstyr, dekkdimensjon, utetemperatur og bruk av varme- og klimaanlegg. Kontakt forhandleren for mer informasjon. Du finner også mer informasjon her.