LADING Lad daglig, kjør i helelektrisk modus

Lading er en viktig faktor for å dra full nytte av elbilen eller den ladbare hybriden. Når du ikke bruker bilen, er det gjort på få sekunder å koble den til og lade. Vi anbefaler å lade den ladbare hybriden hver dag for å få maksimalt ut av den elektriske kjøringen.

DS

LADETYPE Lading hjemme eller på arbeidsplassen

Du kan lade E-TENSE på en rekke måter, og hver metode påvirker bilens ladetid. DS-hjemmeladeren har en rekke fordeler, bl.a. ladehastighet og sikkerhet, og er den ladeløsningen vi foretrekker. Våre elbiler og ladbare hybrider kan brukes med disse lademåtene.

DS
DS

Vanlig stikkontakt

Våre E-TENSE-modeller kan enkelt lades på en vanlig stikkontakt med 2-moduskabelen som følger med når du kjøper en slik modell. Når du har gått tom for strøm, gjør denne løsningen det mulig å få 100 km rekkevidde på mindre enn 10 timer for DS 3 CROSSBACK E-TENSE. 

DS-hjemmelader

Hjemmeladeren vår gjør det mulig å lade din DS trygt og optimalt. Vår samarbeidspartner, ZeBorne, tilbyr full befaring for å avgjøre hvilken DS-hjemmelader som passer best til ditt elektriske anlegg og din bruk. Avhengig av valgt intensitet kan DS 3 CROSSBACK E-TENSE fullades på 5 timer og 15 min med en trefaset 3-moduskabel.

Rekkevidden i elmodus på disse bilene er kortere enn på en helelektrisk bil, og derfor er ladetidene redusert. Beregn 2 timer for å fullade DS 7 E-TENSE på en installasjon med en 7,4 kW DS-hjemmelader.

Ladekabler

Det finnes flere typer kabler for å lade elbilen eller den ladbare hybriden din avhengig av valgt ladeløsning og effekten på den integrerte laderen i bilen. Alle våre ladekabler fås som tilbehør. Du får mer informasjon i nærmeste DS STORE.

2-moduskabel

Denne kabelen tåler en effekt på 1,8 kW. Denne kabelen skal brukes på en vanlig stikkontakt.

Forsterket 2-moduskabel

Denne kabelen tåler en effekt på 3,2 kW. Denne kabelen skal brukes på en forsterket stikkontakt.

Enfaset 3-moduskabel

Denne kabelen tåler en effekt på 7,4 kW. Den er optimalisert for å brukes på en 7,4 kW DS-hjemmelader eller offentlig lader.

Trefaset 3-moduskabel

Denne kabelen tåler en effekt på 22 kW. Den er optimalisert for å brukes på en 22 kW eller 11 kW DS-hjemmelader eller offentlig lader.

DS

Mer om ladetider

Ladingen av elbilen går via to typer tilgjengelig energi: vekselstrøm (AC) eller likestrøm (DC). Vekselstrøm, som finnes i de fleste offentlige nett, gjør det mulig å lade batteriet hjemme eller på en offentlig ladestasjon. Ladetiden avhenger deretter av effekten (kW) på ladekablene kombinert med kapasiteten på den integrerte laderen i DS.

Andre ladestasjoner som generelt er tilgjengelige på stopp langs motorveien, gjør vekselstrømmen om til likestrøm. På langtur gjør de det derfor mulig med optimalisert hurtiglading av batteriet. Vær obs på at de ikke passer til helelektriske biler.

Ladetid for DS 3 CROSSBACK E-TENSE*

Ladestasjon på 22 kW (AC)

På bare 2 timer kan du lade 40 % av batteriet med den integrerte laderen på 11 kW som fås som ekstrautstyr.

Ladestasjon på 50 kW (DC)

Spis lunsj mens du lader bilen. 1 time er nok for å lade 85 % av batteriet med kabelen som følger med som standardutstyr.

Ladestasjon på 100 kW (DC)

DS lades raskt opp i løpet av en kort pause. På 30 min lader du batteriet opptil 80 % med kabelen som følger med som standardutstyr.

** Med unntak av ladestasjonen på 100 kW forbeholdt DS 3 CROSSBACK E-TENSE er også ladestasjoner på 22 kW og 50 kW kompatible med DS 7 CROSSBACK E-TENSE.

Mer om våre E-TENSE-modeller

  • DS 3 CROSSBACK E-TENSE DS 3 CROSSBACK E-TENSE

    Pris fra 299.900,00kr

  • DS 4 E-TENSE DS 4 E-TENSE

    Pris fra 449.900,00kr

  • DS 7 E-TENSE DS 7 E-TENSE
  • DS 9 E-TENSE DS 9 E-TENSE

    Pris fra 649.900,00kr