SUV OG CROSSOVER

SUV, CROSSOVER, kompakt SUV: Hver modell kombinerer innovativ design med det aller nyeste innen teknologi. Den unike lyssignaturen er iøynefallende, profilen er imponerende og gir en følelse av sikkerhet og komfort: Dette er DS’ definisjon på en eksklusiv bil. 

DS 7 CROSSBACK

Alle som er interessert i nye bilopplevelser, kommer til å få en helt ny oppfatning av bilkjøring bak rattet på DS 7 CROSSBACK. Den har to brede 12-tommers skjermer, DS NIGHT VISION, som gir fremragende sikt i mørket, og DS CONNECTED PILOT, som automatisk holder avstanden fra bilen foran og sørger for at du holder deg i filen du er i.

Med den nyeste DS PARK PILOT-teknologien trenger du bare å gjøre én ting når du skal lukeparkere SUV-en eller parkere den i en lomme: Slå på blinklyset og la den parkere selv. Det er nesten magi.

Du kommer til å bli overrasket over hvor stilig og elegant førerplassen i DS 7 CROSSBACK er. Dekselet over B.R.M R180-klokken er integrert i dashbordet og åpnes når du starter SUV-en.

Ta kontroll over veien med maks komfort i DS 7 CROSSBACK. Den har fem seter i full størrelse og et bagasjerom på 555 liter, et av de største i sitt segment.

Tilpasningsmuligheter
Gi uttrykk for din egen personlighet bak rattet i DS 7 CROSSBACK ved å velge blant de fem DS-interiørene: Opéra, Faubourg, Rivoli, Bastille og Performance Line.

DS 3 CROSSBACK

DS 3 CROSSBACK er en førsteklasses bil som sørger for komfort og avslapning på hver eneste tur. Denne kompakte SUV-en er utviklet for å gi deg en innovativ og intens kjøreopplevelse der hver eneste kilometer er en nytelse for sansene.

Nyskapende design, elegant interiør og det nyeste innen teknologi er alle egenskaper som gjør DS 3 CROSSBACK til en helt spesiell bil. Denne dristige modellen skiller seg ut med grillen og DS Wings, innfelte dørhåndtak og den lett gjenkjennelige lyssignaturen. Interiøret er et symbol på fransk ekspertise. Det er laget av kvalitetsmaterialer og er en fryd for alle sansene. Med DS DRIVE ASSIST får du en forsmak på selvkjøring, mens DS SAFETY-teknologien gjør at alle kjøreturene blir tryggere. Oppdag en førsteklasses modell som skiller seg ut stilmessig.