HOPP TIL INNHOLDET

Reservedeler

DS Service 

DS Service tilbyr et bredt utvalg av reservedeler til bilen din: originaldeler, deler som passer til flere merker, og overhalte deler. Finn den beste løsningen til en rimelig pris. 
Originaldeler
Original merkekvalitet

Optimal ytelse

DS originaldeler (Mopar) utvikles av de samme fagfolkene som utvikler bilene våre. Det er jo de som er eksperter på DS. Alle delene i vårt sortiment oppfyller strenge teststandarder og er produsert i materialer av høy kvalitet. Det bidrar til å opprettholde bilens holdbarhet, sikkerhet, komfort og verdi i mange år. 

 

Banebrytende innovasjon, ekspertise og tilgjengelighet

DS originaldeler utvikles sammen med bilene og kommer på markedet samtidig som nye modeller lanseres. Originaldelene er perfekt tilpasset hver enkelt modell og like teknisk avanserte som bilene de er utviklet for. 

 

Perfekt tilpasset

DS originaldeler er skreddersydd til spesifikasjonene og designen til hver enkelt DS-modell. Dermed er det enkelt å få tak i nye deler som passer perfekt til bilen din.  

 

Tilgjengelighet

 

Originaldelene fås kjøpt i hele DS-nettverket verden over og kan leveres i minst ti år etter at den siste bilen kom på markedet.

DELER SOM PASSER TIL FLERE MERKER
Kombinasjon av kvalitet, pris og ytelse

Eurorepar tilbyr rimeligere reservedeler som passer til flere merker. De kan brukes i alle biler fra DS Automobiles.

 

Sortimentet omfatter 12 000 deler og fås hos autoriserte verksteder. Delene er godkjent av ekspertene hos DS Automobiles, har to års garanti og gir rimeligere vedlikehold av biler som er eldre enn tre år.

SUSTAINera – gjenbruk for en bedre fremtid
Samme kvalitet med mindre miljøbelastning.

DS Automobiles tilbyr SUSTAINera-deler og -tilbehør som bidrar til å redusere avfallsmengden og forbedrer karbonavtrykket. 

 

Det handler om fire hovedprinsipper: 

  • Overhaling
  • Reparasjon
  • Gjenbruk
  • Resirkulering

 

SUSTAINera-deler og -tilbehør har den kvaliteten og holdbarheten du forventer fra DS, men er rimeligere enn nye deler og er mindre ressursbelastende.

Sirkulær økonomi

Overhalte deler: DS tilbyr et bredt utvalg av overhalte deler som sørger for at bilen din vedlikeholdes og repareres etter høyeste standard. Overhalte deler har den samme ytelsen og holdbarheten som originaldelene våre. De dekker 40 ulike produktgrupper, blant annet motorer, girkasser, turboer, injektorer, clutcher, dynamoer, startermotorer og høyenergibatterier.

            

Reparasjon: Muligheten til å få reparert elektroniske deler, automatgirkassen og høyenergibatteriet gir deg et alternativ tilpasset alderen på bilen og budsjettet ditt.

 

Gjenbruk: Brukte originaldeler fra demonterte biler kan gjenbrukes. Alle delene går gjennom grundige kontroller før de godkjennes. De leveres med ett års garanti og er et godt valg til eldre biler.

 

 

Resirkulerte deler: Vi ønsker å ta vare på miljøet ved å redusere avfallsmengden og miljøbelastningen. Det gjør vi blant annet gjennom effektiv avfallshåndtering, resirkulering og gjenvinning av materialer som brukes på nytt i produksjonen av nye biler og produkter til servicemarkedet.

Skreddersydde tjenester
Timebestilling på nett
Velg nærmeste verksted. DS-verkstedene har fagkunnskap som sikrer at arbeidene på bilen din utføres på forskriftsmessig måte.
Tilbehør til DS
Se tilbehørssortimentet til DS Automobiles