COVID-19 | INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET.

LES MER

En legendarisk bilopplevelse

Med Only You

DS er ikke som andre. DS tiltrekker dem som søker noe eget og særpreget, uten å vippe over i overdrivelse og vulgaritet. Det er ikke uten grunn at vi trekker linjene tilbake til 1955, da merkets legendariske inspirasjonskilde, DS 19, skapte en revolusjon innen moderne bildesign. DS bygger på samme filosofi, og har begeistret en ny generasjon entusiaster. DS har dessuten innført en ny målestokk for enkelt, problemfritt og forutsigbart bilhold. Når du kjøper en DS, kjøper du ikke bare en bil, men en trygghet og kvalitet som gjenspeiler seg i alle ledd fra salgshall til serviceverksted. Summen er en legendarisk bilopplevelse, en bilopplevelse du ikke visste fantes før du har møtt den, som eier av en ny DS.

I DS har vi fokus på å gi kundene en unik kundeopplevelse. Tjenestekonseptet, «DS OnlyYou», gjør det behagelig og sømløst å eie en DS. Vi har respekt for tiden til kunden og ønsker å ta eieropplevelsen til et nytt nivå.


*Gratis dekkhotell og hjulskift i 3 år. Du får også påfyll av spylervæske, olje og AdBlue (for diesel). 

*«My DS», er en egen app som hjelper deg å komme i kontakt med bilen og tjenestene fra DS. Her kan du sjekke bilens posisjon, kjørelengde, bestille service etc. Appen kan lastes ned i App Store og Google Play.
*Som DS kunde har du tilgang til en dedikert DS rådgiver 24/7 som hjelper deg hvis du har behov for assistanse eller har spørsmål knyttet til din DS
*Alltid tilgjengelig 24t veihjelptjeneste
*Lånebil ved driftsstans
*Vi henter og bringer når bilen skal på service 1 gang per år inntil 30 km til forhandler (Gjelder ikke E-Tense modeller)

DS Assistanse

Gratis hjelpetelefon

Få hjelp gratis hver dag, hele døgnet, i Norge og 43 andre europeiske land (1) ved motorhavari eller trafikkuhell: 800 33 123 (1)

HJELPEN DEKKER FØLGENDE:
- Motorhavari
- Ulykker
- Punktering
- Tap av nøkler
- Feilfylling

(1) Samtalene er gratis fra fasttelefon

MyDS-appen

En mobilapp som kobler seg til DS.

Denne smarte appen gjør det mulig å koble seg til DS og omgivelsene før, under og etter kjøreturen.
- FØR: Gjør hverdagen litt enklere med hjelp til å finne igjen din DS.
- UNDER: Logg kjøreturene og hold øye med drivstofforbruket
- ETTER: Få en veibeskrivelse for de siste meterne til fots, fra DS og fram til bestemmelsesstedet.