HOPP TIL INNHOLDET

DS E-TENSE PERFORMANCE

Kraft og eleganse for fremtiden

Formel E former våre fremtidige biler

DS E-TENSE PERFORMANCE gir en forsmak på den nye E-TENSE-generasjonen med sin aerodynamiske design og teknologi inspirert av våre seire på racingbanen. Denne helelektriske konseptbilen har tydelige bånd til Formel E og viser designretningen for våre fremtidige biler.

Setter standarden for fremtidens elbiler

DS E-TENSE PERFORMANCE er ikke bare en konseptbil, men et testlaboratorium på hjul der ingeniørene i DS Automobiles kan analysere, utvikle og forme den neste generasjonen av komponenter som senere vil bli brukt i serieproduserte modeller.

Et avansert teknologisk laboratorium

Våre Formel E-førere tester DS E-TENSE PERFORMANCE under reelle forhold. Den er utstyrt med et unikt regenerativt bremsesystem for batteriet på 600 kW, og kan akselerere fra 0 til 100 km/t på 2 sekunder.
DS E-TENSE PERFORMANCE er utstyrt med firehjulsdrift og to elektromotorer som sammen gir opptil 815 hestekrefter.  
Understellet, motoren og batteriet er de viktigste komponentene i utviklingen av fremtidens elbiler. 

En ny visjon fra DS Automobiles

I likhet med de første konseptbilene våre staker DS E-TENSE PERFORMANCE ut en ny retning for designspråket til den helelektriske generasjonen. Den glinsende lakkfargen skifter nyanser alt etter hvordan lyset treffer den. Det tofargede panseret, den nye lyssignaturen som fremheves av DS WINGS, og den tredimensjonale belyste DS-logoen setter tonen for fremtidens design. Utformingen av rattet og bøttesetene er inspirert av Formel E og gir en presis kjørefølelse. Felgene på 21 tommer har unike innsatser som gir en aerodynamisk profil.

Fremtidens bil

Konseptbilen DS AERO SPORT LOUNGE

Med sin nyskapende design er konseptbilene fra DS rene kunstverk.

Ekspertise

Bli med bak kulissene i DS Automobiles' verksteder