HOPP TIL INNHOLDET
DS X E-TENSE
Drømmebilen
Teknologi og futuristisk design i skjønn forening
En spennende bil med imponerende ytelser som er lett som en fjær og stille som et vindpust.
DS X E-Tense er asymmetrisk
Innovativt lys
Karosseriet er utstyrt med ny teknologi som gjør at det går tilbake til sin opprinnelig form etter et sammenstøt, og frontpartiet med grillen er konstruert slik at det tilpasser seg veiforholdene. Lysstyrken i DS LIGHT VEIL-panelene og kjølingen tilpasses omgivelsene og behovene til personene i bilen.
Unik design
Da teamet hos DS Automobiles skulle designe en bil for 2035, ble resultatet en unik blanding av to biler i én med asymmetrisk form, tre seter og mulighet til å velge kjøremodus.
Nyskapende teknologi
Den helelektriske driften med en motor midt i hvert forhjul sikrer eksepsjonell respons og en effekt på 400 kW (540 hk) på vanlig vei. I banemodus kommer bilen over 1000 kW (1360 hk) og drar nytte av fjæringssystemet som er utviklet av DS Performance, motorsportdivisjonen til DS Automobiles. Understellet i karbon hviler på fjærer og torsjonsstag med innovative egenskaper, mens trekkraft, veigrep og nedbremsing styres av avanserte systemer som er utviklet for å gi best mulig ytelse uansett underlag.
En egen boble
Når man åpner måkedøren på høyre side og setter seg inn i den unike kupeen, blir man passasjer – enten man reiser alene eller har en medpassasjer. Den asymmetriske formen på glasskuppelen gir god plass, og man sitter komfortabelt i et sete med ventilasjon og massasje og en helt unik design med fjærdekor øverst. Selvkjørende modus byr på en unik opplevelse som vekker sansene. Kupeen fungerer også som en akustisk boble der du kan nyte førsteklasses lydkvalitet fra et FOCAL-anlegg. Dashbordet genererer en musikkstrøm der lydbølgene følger lytterens bevegelser. 

Appellerer til følelsene

Døren til førerplassen åpnes oppover og er kledd i et vevd materiale av karbonfiber/skinn. Blikket dras automatisk til det pyramideformede setet som tilpasser seg kroppsformen på samme måte som setene som brukes i motorsport. Rattet har en spennende design med elementer i skinn, tre og metall. Anilinskinnet i fargene Millennium Blue og Navy Blue kompletteres av DS' karakteristiske «perlesømmer». Alle disse detaljene hinter om en unik kjøreopplevelse og får fart på adrenalinet selv før du starter bilen.

Fremtidens bil

Konseptbilen DS AERO SPORT LOUNGE

Med sin nyskapende design er konseptbilene fra DS rene kunstverk.

Ekspertise

Bli med bak kulissene i DS Automobiles' verksteder