DS 3 PERFORMANCE LINE

Atletisk raffinement

Pris fra 339900 kr

[cle1: 94539JPG Lang:NB]
 

SPORTSLIG ELEGANSE Med mørke detaljer som blikkfang

PERFORMANCE LINE-versjonen av den nye DS 3 E-Tense har en sportslig elegant stil og en rekke unike detaljer som står perfekt til den dypsorte nyansen.

UTVENDIG

Performance Line-emblem

Performance Line-versjonen fanger på mange måter essensen i det DS Automobiles står for, og har blant annet et signaturemblem i merkets farger: karminrødt for kraft, hvitt for renhet og gull for seier.

Nye DS 3 med Performance Line-emblem

Nye 18-tommers TOULOUSE-felger

Den nye DS 3 PERFORMANCE LINE fås med felger med karminrød navkapsel, for eksempel 18-tommers TOULOUSE-felger, som er spesialdesignet til denne versjonen med aero deksler som gir en bedre rekkevidde.

18-tommers Boston-felger på den nye DS 3 PERFORMANCE LINE

Performance Line-detaljer i sort

Den nye DS 3 PERFORMANCE LINE har en rekke elegante detaljer, blant annet DS Wings i sort lakk, DS-monogram i sort og Performance Line-emblemer.

Sorte detaljer på den nye DS 3 PERFORMANCE LINE

INNVENDIG Rene og moderne linjer

Seter, dashbord og dørpaneler i Alcantara gir interiøret et eksklusivt preg. Pyntesømmer i Performance Line-fargene karminrødt og gull og taktrekk i grånyansen Lama skaper en dempet, elegant helhet.

De nye Claudia-setetrekkene i sort narvet skinn og rattet i perforert Mistral-skinn som leveres som ekstrautstyr, tilfører en sportslig eleganse.

ELEKTRISK MOTOR

E-TENSE 156 hk med trinnløs girkasse